Piłka nożna

Jezeli naprawde istnieje ryzyko, ze gosc bedzie utrudnial sledztwo lub ucieknie z kraju to jestem w stanie to zrozumiec. Ale nie przez tyle czasu. No ale coz Polska.

Srednia wieku Wisly w ostatnim meczu wynosila troche ponad 28 lat. Dzieciakow tam nie widze. Najmlodszy byl 21 latek. Co nie zmienia faktu, ze fajnie sie oglada mecze Wisly i wyjebanie Moskala bedzie glupota.

Człowiek sam nie zauważa jaki stary się staje ;) ,pewnie o to chodziło heh

jak tam Andrzejku Lech jutro w plecy?
Liczę na to, że tym razem media nie kłamio i faktycznie ten Videoton jest taki chujowy. Videoton w lidze zajmuje 10. miejsce (na 12 drużyn) po 5 kolejkach z dorobkiem 3 punktów. 1 wygrana 4 strzelone bramki i 8 straconych. Zresztą to liga węgierska, kogo my chcemy eliminować jak nie takich ogórków targanych kryzysem.

Liczę na to, że tym razem media nie kłamio i faktycznie ten Videoton jest taki chujowy. Videoton w lidze zajmuje 10. miejsce (na 12 drużyn) po 5 kolejkach z dorobkiem 3 punktów. 1 wygrana 4 strzelone bramki i 8 straconych. Zresztą to liga węgierska, kogo my chcemy eliminować jak nie takich ogórków targanych kryzysem.
Gdzies czytalem, ze zmieniaja trenera, a efekt takich ruchow czasami bywa bardzo dobry. Troche martwi forma lecha i ilosc kontuzji. No ale jutro chcialbym zobaczyc komplet zwyciestw naszych zespolow

Najlepsze jest to, że na sportowo ukraincy zostali przeorani przez Legię (i nie piszę tu o wyniku meczu;) ) to potem zaczęli polować na polaków.

Pike zawieszony na 4 spotkania za zbluzganie sędziego (wtedy co dostał czerwoną). Biorąc pod uwagę ostatnie poczynania barcy w obronie to może być nieciekawie.

4 mecze to jest jakiś żart... Ramos za "Nie macie wstydu" dostał 5 meczy zawieszenia, a Pikej za nasranie na matkę sędziego 4..

Tym bardziej chore, że dostał najniższy możliwy rozmiar kary. 7 meczów to tak optymalnie by było, jak nie więcej.

P.S. Zaraz mi ktoś pewnie wyjedzie z kopnięciem CR. Również uważam, że 3 mecze przerwy wtedy to było za mało.

Zaczynamy pierwszą kolejkę ligi hiszpańskiej !!!

CM88pBmWUAAK1uv.png

zwroccie uwage na tego turasa, ktory dzisij wygral mecz dla leverkusen. typ bedzie mega grajkiem. hakan calhanoglu
Gościu jest jednym z supertalentów swojej generacji. Nie wiem, jakim cudem przegrał Złotego Chłopca ze Sterlingien. Widocznie wartość marketingowa>wartość sportowa.

Gościu jest jednym z supertalentów swojej generacji. Nie wiem, jakim cudem przegrał Złotego Chłopca ze Sterlingien. Widocznie wartość marketingowa>wartość sportowa.
wiecej ta szkola niemiecka turasow produkuje niz niemcow. jestem ciekawy jak sie pokaze z lazio, w meczu ktory musza wygrac

Turcja mogłaby być potęgą. Kto wie, gdzie teraz by była z takimi piłkarzami jak Ozil, Gundogan, Inler czy Oztunali. Mogliby pokusić o dorównanie paczce która zdobywała brąz w Korei.

Na eleven puszczają już reklamy z ligą hiszpańską ... może za 20 minut otworzą trzeci kanał/stream i puszczą meczyk Barcy :lol:

Back