Yoshi 1899
ONE FC Middleweight
Final LE jak narazie nie porywa 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Ciezko sie ten mecz na razie oglada. Mam nadzieje, ze Ajax po przerwie bedzie troche dokladniejszy w rozegraniu.Final LE jak narazie nie porywa![]()
gdyby nie te wszystkie potracone punkty w końcówkach meczów w lidze, oraz kontuzja zlatana to nie musieliby czekać z awansem do LM do ostatniego meczu sezonu, ale i tak sezon co najmniej solidny na MU.Jose pozamiatal po swoich poprzednikach-partaczach.Styl daleki od porywajacego ale dwa trofea i CL bralbym w ciemno przed sezonem.
Forever and ever...
Mam wrażenie, że teraz 1/3 składu ManU świętuje o kulach. Przedziwna sytuacja. Spore kłopoty kadrowe.
Nie jest niejaki ;) Wiem co mówię.Real zaklepuje niejakiego Viniciusa Juniora za 45 mln.
ale 45m € to chyba trochę za dużo, jak na gnojka, który zagrał 2 mecze w seniorskiej piłce?Nie jest niejaki ;) Wiem co mówię.
Bo nie dostal bezposredniej czerwonej tylko druga zolta.Dlaczego Vadis nie pauzuje za czerwona?
Dlaczego Vadis nie pauzuje za czerwona?
Te wszystkie kwoty są z dzisiejszego futbolu jakieś przesadzone bądź są pralnią pieniędzy. Powiedziałbym, że chyba 45mln E mając w pamięci transfer Neymara i prawdziwą kwotę transferu. Szczególnie, że prawa do zawodnika w Brazylii są rozbite na kilku udziałowców.ale 45m € to chyba trochę za dużo, jak na gnojka, który zagrał 2 mecze w seniorskiej piłce?
Pewnie ktoś z trybun do niego strzelał.On w ten sposob symulowal ?
On w ten sposob symulowal ?
masakra...
tutaj lepsze ujęcie:
Szkoda tylko,że ten jego ostatni sezon w Romie wyglądał jak wyglądał....No Górnik kapitalnie wykorzystał potknięcia całej reszty liczącej się o awansNa lewo artykuł sprzed mieisąca, na prawo tabela na dziś, kolejkę przed końcem sezonu.
![]()

Powiedziałbym, że cała reszta "licząca się" w grze o awans kapitalnie wykorzystała sytuację, że pojawił się ktoś kogo można przepuścić w wyścigu do Ekstraklasy :) Górnik po prostu robi swoje od kilku kolejek, a reszta odetchnęła, że pojawił się ktoś komu zależy.No Górnik kapitalnie wykorzystał potknięcia całej reszty liczącej się o awans![]()