Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze kurczaków :)
i legii za rokDo pełni szczęścia brakuje mi jeszcze kurczaków :)
Hehe w 89 minucie jebnął. Skubany...Ta kurwa Aubameyang.
Ta kurwa Aubameyang.

I to jeszcze z karnego, którego podobno wg. zaleceń Tuchela miał wykonać Reus.Hehe w 89 minucie jebnął. Skubany...

I tak to średnio wyszło, bo w sumie to był Morata, którego jednak mało eksploatowali. Teraz już podają, że w następnym tygodniu przyjdzie za 45mln euro Vinicius z Flamengo(dobry grajek!). Mbape chyba jeszcze nie w teraz, a dopiero od 18/19. No i trzeba będzie bramkarza jednak sprowadzić.Wydatki na transfery w sezonie 16/17
![]()
Lepsza bylaby kwota ile wydali na transfery na zawodnikow pierwszego skladu.Wydatki na transfery w sezonie 16/17
![]()
takMożna gdzieś w necie obejrzeć mecz Jagiellonia- Legia??

A ja Gratuluje Barcelonie aktorów :D
Ogólnie to co sie w tym meczu działo to mistrzostwo świata
Po takim czyms, sędzia gwizdnal karny dla FCB

Piłkarz jak piłkarz mógł się potknąć ale ze sędzia to gwizdał to dramat. Liga dla Realu, pogratulowaćmasakra...
tutaj lepsze ujęcie:
Piłkarz jak piłkarz mógł się potknąć ale ze sędzia to gwizdał to dramat. Liga dla Realu, pogratulować
przecież on się wyjebał koncertowo + łapska w górę i rozdarta gęba 
A to nie mogę napisać, że w przyszłym sezonie już tak małej kwoty nie będzie? ;)Ale te statystyki są do tego sezonu, Ci co przyjdą to pewnie będą podlegali już do sezonu 17/18, bo jak na razie żadnych oficjalnych transferów nie ma.