Piłka nożna

@baju
starają się chłopaki, nie chcą powtórki z poprzednich sezonów i liczyć punkty do ostatniej kolejki.
do tego doszły trafione transfery i szczęśliwa absencja patałacha carrolla.
jest też minus- wyniki bronią grubego...
nie oszukujmy się ligi mistrzów nie zrobią, ale górną połówkę tabeli już tak.
i na to liczę!!!

ja kibicuje Arsenalowi, ale zawsze gdzieś tam sympatia do WHU była, życze im jak najlepiej, fajnie by było jakby wyjebali tego trenera i wzieli np Pulisa :-)

ja kibicuje Arsenalowi, ale zawsze gdzieś tam sympatia do WHU była, życze im jak najlepiej,

United tutaj ale mam to samo,pewnie przez Steve'a Harrisa z IM i chuliganów z Cock Sparrer.

zaraz dojdzie do tego, że wszyscy jesteśmy kibicami west ham united...
witam w klubie!!!!
hehehe...

https://vine.co/v/ObJvYvMBQ9B

Mario chyba może powoli walizki pakować. Chyba kierunek emiraty, ewentualnie MLS :-)

Arlovski idziemy po WAS :-)

B0VthVtCIAAmuQk.jpg

/Poniedziałkowa okladka PS/

Kibole usuneli Bednarza z Wisły to teraz ryk w mediach. Pan Jacek ma jeden problem. Piłka bez Bednarza da radę , piłka bez kibiców już nie.

Panowie, gdzie mogę wykupić transmisję jednego meczu lub na jeden dzień w HD? Chodzi mi o sobotnie Gran Derbi.

:-)

Biaksangzuala zdobycie bramki w meczu z Chanmari West FC postanowił uczcić saltem. Niestety akrobacja mu nie wyszła. 23-letni piłkarz upadł na głowę. Uszkodził rdzeń kręgowy i zmarł. Zawodnik trafił do szpitala, jednak walka o jego życie zakończyła się porażką.

https://www.youtube.com/watch?v=_UNECJYMRvY#t=146

2:25

@Thai

Możesz na weeb kropka tv wykupić pakiet na jeden dzień i wtedy oglądasz. Przełączyć na HD możesz, ale z tym, że nie zawsze te HD jest serio w takiej bardzo dobrej jakości, tylko po prostu zwykła transmisja jak z TV bez HD.

Fellaini strzela swoją pierwszą bramkę :-) po roku ... a United i tak traci kolejną, jak przy 65% posiadaniu piłki można takie coś odwalać.

http://static.fangol.pl/content/b/0/3/b03df4cab83706a54801d50998e67259-full.gif

Parzyszek :-) może coś z niego jeszcze będzie, 93 rocznik.

Parzyszek w FM2013 strzelił u mnie bramkę, w debiucie w kadrze narodowej. A powołałem go dlatego, że Holandia też go chciała :D

on w tej 2 holenderskiej sporo goli nastrzelał, potem go sprzedali do Charltonu tam chyba 1 czy 2 mecze i odrazu wypożyczenie gdzieś chyba do 2 belgijskiej i tam też strzela ostro, ciekawe, może mu dadzą szanse jak wróci z wypożyczenia z 2 angielskiej to już krok do elity, jak by się sprawdził to pewnie jakiś klub z BPL by go przechwycił

popierdolone te zwolnienie, kraj absurdu, a liga pokazuje to najdobitniej. obrony w Pogoni nie ma, ale Darek mial sam kurwa bramki blokowac, lol.

Roma dzisiaj swietny kurs.

Beka z tym Wdowczykiem. Jak przyszedł do tej Pogoni to początek miał nawet udany i już pojawiły się łosy żeby dać mu kadrę poprowadzić. Ludzie są jebnięci:D

Wdowczyk powinien mieć kurwa dożywotni zakaz kontaktu z piłką a nie tu jeszcze lament za tym handlarzem.

Wdowczyk dobry trener ale niestety ten wyrok będzie się za nim ciągnął jak smród po gaciach..

A w Rzymie już manita.. Roma płacze.

Back