Rades
Shark Fights Lightweight
Koguty nie mają kim powstrzymac dzieciaków z Ajaxu. A Messi i Pique złapali formę Klopp nic nie wymyśli. Owszem, w futbolu nic nie jest pewne, ale Anglikom daję i tu, i tam max 5% szans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Koguty nie mają kim powstrzymac dzieciaków z Ajaxu. A Messi i Pique złapali formę Klopp nic nie wymyśli. Owszem, w futbolu nic nie jest pewne, ale Anglikom daję i tu, i tam max 5% szans
Alisson wcale jakoś dużo gorzej od Ter Stegena nie wygląda. Powiedziałbym że bardzo zbliżony poziom.Wszyscy gadają o Courtois, Oblaku, Edersonie, Llorisie, De Gei czy Neuerze, a na ten moment Ter Stegen zjada wszystkich dupą. Z Manchesterem do roboty miał niewiele, ale i tak powyjmował to, co innym by pewnie powpadało.
Bardzo dobra sytuacja(Nie)Ciekawa sytuacja będzie przy ewentualnym finale LM Ajax vs Barcelona, jak dwóch z trzech głównych architektów sukcesu Ajaxu po tym meczu zostanie graczami Barcelony. Trochę niezbyt fajna sytuacja..
Oni czasem nie współpracują od lat ze sobą oficjalnie?Bardzo dobra sytuacja
Mam proste rozwiązanie:(Nie)Ciekawa sytuacja będzie przy ewentualnym finale LM Ajax vs Barcelona, jak dwóch z trzech głównych architektów sukcesu Ajaxu po tym meczu zostanie graczami Barcelony. Trochę niezbyt fajna sytuacja..
Nie wiem, ale każdy dobrze wie, że Barca od dawna jest powiązana z holenderskim futbolemOni czasem nie współpracują od lat ze sobą oficjalnie?
Jakby była taka sama sytuacja, tylko na miejscu Barcy byłby Real to byś majty przez głowę ściągał ;)(Nie)Ciekawa sytuacja będzie przy ewentualnym finale LM Ajax vs Barcelona, jak dwóch z trzech głównych architektów sukcesu Ajaxu po tym meczu zostanie graczami Barcelony. Trochę niezbyt fajna sytuacja..
Real kiedyś współpracował z Tottenhamem, szkoda że to się zakończyło. Akurat kluby angielskie często gęsto współpracują z klubami z Belgii, czy Holandii.Jakby była taka sama sytuacja, tylko na miejscu Barcy byłby Real to byś majty przez głowę ściągał ;)
Jakby była taka sama sytuacja, tylko na miejscu Barcy byłby Real to byś majty przez głowę ściągał ;)
Alisson wcale jakoś dużo gorzej od Ter Stegena nie wygląda. Powiedziałbym że bardzo zbliżony poziom.
Nie, dziękuję. Ja nie z tych.I bym Ci je nałożył na Twoją głowę, to może by pomogło w zrzuceniu klapek z Twoich oczu ;)
Nie, dziękuję. Ja nie z tych.
Losowanie pucharu Litwy
Waldimar3 days ago
Dobre. Przyganiał kocioł garnkowi. Hajto tak samo jak typowi jugole szpanował ciuszkami, fryzurą i chodził jak paw, stąd ksywka Gianni. Podobno na zgrupowaniu kadry jeden z Żewłakowów zapytał sie Hajty w szatni "jak to jest - lansować się w zajebistych ciuchach i jednocześnie miec małego chuja". Nawet Engel sie śmiał.
,,Na górze róże
Gameiro w Valencii
Tomasz Hajto przesadzając z gazem w terenie zabudowanym zabił kobietę na pasach i nie poniósł za to praktycznie żadnych konsekwencji'
Bardzo kurwa dobrzeEhh i City zostaje Mistrzem Anglii...
Bardzo kurwa dobrze