Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do zaorania ta drużyna.
Ah tą bundesliga.Basaksehispor drugi rok z rzędu przepierdoli tytuł na samym końcu rozgrywek przez własną głupotę
Tu jest link bezpośrednio do oświadczenia, było jeszcze lepsze o piłkarzachhttps://www.meczyki.pl/newsy/ostre-oswiadczenie-fanow-slaska-wroclaw-pilkarz-dostal-zakaz-wystepow-ch**-nas-obchodza-wasze-konflikty/110871-n
Jakie wyniki sportowe tacy kibice :p Więcej osób chodzi pod stadion jeździć na rolkach niż na mecze :p Jestem ciekaw czy kiedyś miasto się pozbędzie klubu który nic nie gra.
O ile wyniki sportowe Śląska mnie nie interesują - po prostu nie kibicuję, nie oglądam itd. Jedynie na płaszczyźnie tego, że miasto ma tam udziały. Za to ten trybunowy fanatyzm mnie przeraża. To jest dramat. Powinni być jeszcze głośniejsi, żeby jeszcze mniej osób chciało chodzić na mecze i niech sami się zaorają. Na ławeczkach ósmej ligi mistrzów będą pasować i poziomem sportowym i mentalnym jeżeli chodzi o takie grupy kibicowskie.Tu jest link bezpośrednio do oświadczenia, było jeszcze lepsze o piłkarzach
Jak rozmawiałem wczoraj z chłopakami to są wkurwieni strasznie i piłkarze mogą mieć za chwile grubo
View attachment 15843
Najlepiej JAkby Mistrza zdobył Piast to byłby hit sezonu i Warszawka wydymana:D
Albo chociaz rozny, a nie pilka dla LegiiJak dla mnie nie było spalonego, powinien być karny dla Lechii i czerwoną dla Jędzy, a teraz kolejna żółta dla Jędzy
Na szczęście jest w mega formie i wypoczety. A że Liverpool z obrony nie słynie, to będzie mógł biegać między tyczkamiBarca zdobywa La Ligę, ale z Liverpoolem to będą liczyli na geniusz Messiego.
Na szczęście jest w mega formie i wypoczety. A że Liverpool z obrony nie słynie, to będzie mógł biegać między tyczkami
City w bpl ma 2 bramki stracone mniej, a obrona jak ser szwajcarskiNie mówię, że nie sforsuje Barcelona tej obrony, bo pewnie to zrobi, ale Liverpool ma 20 straconych bramek w 36 meczach BPL, co czyni ich defensywę najlepszą w lidze. Chociaż prawda, że wielka w tym zasługa VVD, bez niego ten bilans z pewnością by nie był tak dobry. Do tego Fabinho+Allison, bo od czasu kontuzji Gomeza Holender nie ma dobrego partnera w defensywie.
Najlepiej JAkby Mistrza zdobył Piast to byłby hit sezonu i Warszawka wydymana:D
wie ktoś czy był spalony?
pieknie lechia
Na szczęście jest w mega formie i wypoczety. A że Liverpool z obrony nie słynie, to będzie mógł biegać między tyczkami