Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skazywany na pożarcie przez PSV Ajax wygra najpierw ligę holenderską, a później Ligę Mistrzów.
Mam nadzieję, że Spurs już jutro odpadnie :D, najbardziej znienawidzony klub w moim rankingu :DAjax zajebiscie gra. Szkoda, że w półfinale mogą zmierzyć się ze Spurs, bo widziałbym taki finał.
Przecież tam mają tyle samo punktów
Ja nie mam ich za nienawidzić. Klub budowany mądrze od lat z trenerem, który w całości zbudował ten projekt. Z trenerem, który jest wyważony na konferencjach, nie narzeka jak Mourinho, że nie kupili mu zawodników jakich chciał, bo rozumie, iż budowa stadionu to ogromny wydatek. Z trenerem, który nie zostawił Tottenhamu mimo, iż łączony był z wieloma klubami. Z filozofią klubu, która opiera się na wychowankach (Trippier, Winks, Kane) oraz piłkarzach pozyskanych w młodym wieku, którzy już są utożsamiani wyłącznie z Tottenhamem (Dier, Alli, Rose). Dodatkowo nie wydają kasy szejków jak City, w ogóle są klubem biedniejszym niż Arsenal, L'pool, Chelsea czy Manczestery. Nie wiem jak można ich nienawidzić, chyba że jest się kibicem West Ham, Arsenalu czy Chelsea.Mam nadzieję, że Spurs już jutro odpadnie :D, najbardziej znienawidzony klub w moim rankingu :D
Czyli do piekłaMoże i dobrze, bo sędziowie to lamusy w większości przypadków. Trafią gdzie ich miejsce.
Nie, TOT by przeszli dalej.Przy wyniku 3-2 dla MC by byla dogrywka?