Rado
BAMMA Middleweight
ładna kasa, a jak grał w 1 lidze to chciały kluby ekstraklasowe za darmoszkę wysępić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W temacie piłki kopanej osłuchałem już wszystko od Cafe Futbol, Prawdy Futbolu, Footrolla, Mr Magica, Przeglądu Sportowego, Łączy nas piłka, InfoSPORTu itd. Polecata coś jeszcze Pany?
Niegłupi pomysł. Guti od jakiegoś czasu w sztabach dowodzących młodzikami więc zbiera doświadczenie i madridista w 100%. Szkoda, że Loew zostaje z kadrą Niemiec, bo tak jeszcze przed erą Zidane stawiałem na niego jako przyszłego trenera. Aktualnie jednak nikogo ciekawego na rynku trenerskim nie ma, więc pewnie Hierro lub Guti.No nieźle, Guti trenerem Realu i jeszcze 3 Neymarow z czego dwóch juniorów, największe perły z Brazylii.
Niegłupi pomysł. Guti od jakiegoś czasu w sztabach dowodzących młodzikami więc zbiera doświadczenie i madridista w 100%. Szkoda, że Loew zostaje z kadrą Niemiec, bo tak jeszcze przed erą Zidane stawiałem na niego jako przyszłego trenera. Aktualnie jednak nikogo ciekawego na rynku trenerskim nie ma, więc pewnie Hierro lub Guti.
też znam :cZapinamypasy, Futbolownia, Stan Futbolu z Weszło, Dominik Szarek, u Olka Wandzela pośród gości sporo tematów piłkarskich
Misji Futbol nie wymieniłeś, ale pewnie też znasz.też znam :c
znow zamula jednym napastnikiemSkład Polaków:
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Jan Bednarek, Michał Pazdan, Maciej Rybus - Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty - Jakub Błaszczykowski, Piotr Zieliński, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski
ta obrona martwiKurła jedziemy po medal!