Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie rozumiem jakiś żali o Żurkowksiego i Szymańskiego obydwaj 0 doświadczenie w piłce międzynarodowej do tego ten 2 waży 50 kg i wyobraźcie go sobie koło Koulibalyiego. I tak będzie grało 14 15 zawodników. Zaraz po mistrzostwach paru starszych da już sobie spokój z kadra i będzie liga narodów to młodzi będą mieli czas żeby się ogrywać w kadrze.
To lepiej wziąc takiego Peszko który pewnie też nic nie zagra, niż któregoś z wymienionej dwójki? Im by taki wyjazd bardzo pomógł nawet gdyby nie zagrali. A Peszko? Peszko jedzie na wakacje.
Kamil Glik wraca ze szpitala, niestety nie mógł zostać przebadany...
Najbliższy wolny termin do ortopedy w szpitalu w Przemyślu był na 2023 rok.
Leroy Sane nie jedzie na mundial.
Tak, nie powinni patrzeć.@Cactus dostałem bilety na mecz Litwą. Patrzę Kurwa a na biletach PESEL..miales Tak? mam nadzieje ze nie będą patrzyli
Zszokowało mnie to. Przecież to murowany kandydat na skrzydło był..
Chuj z Żurkowskim, brak Frankowskiego to skandal.
Obydwu, chociaż wtedy zdecydowanie większy.Chyba Tomka za Janasa.
Najpierw piszesz, że po chuj zabierać młodych bez doświadczenia, a później dodajesz, że i tak będzie grało 14-15 zawodników...Nie rozumiem jakiś żali o Żurkowksiego i Szymańskiego obydwaj 0 doświadczenie w piłce międzynarodowej do tego ten 2 waży 50 kg i wyobraźcie go sobie koło Koulibalyiego. I tak będzie grało 14 15 zawodników. Zaraz po mistrzostwach paru starszych da już sobie spokój z kadra i będzie liga narodów to młodzi będą mieli czas żeby się ogrywać w kadrze.
Najpierw piszesz, że po chuj zabierać młodych bez doświadczenia, a później dodajesz, że i tak będzie grało 14-15 zawodników...
No to może ich warto zabrać żeby nabrali doświadczenia? Po co brać starego drewniaka, po którym i tak wiadomo czego się spodziewać - niczego...
Jak dla mnie to glownie od Lewego. Jak bedzie mial turniej zycia to wyjdziemy zgrupy jak nie to watpie.kurwa sezon ogórkowy w pełni.
Uświadamiam wszystkim, ze o tym jak wypadniemy na mundialu to nie będzie zależało od Peszki ( który niewiadomo czy zagra 5 min) a głównie od Lewego, Zielińskiego, Milika, Krychowiaka, Grosickiego, naszej obrony i Szczęsnego.
Co do tzw doswiadczenia młodych.
Ostatni raz zagraliśmy na mundialu 12 lat temu. Nasza średnia z ostatnich 30 lat to 1 mundial na 10 lat, więc o czym my tu pierdolimy.
Ostatnim młodziakiem który "zdobywał doświadczenie" na mundialu był Fabiański w Niemczech. Na pewno mu się to zajebiście przydało, co tam występy w Premier League
znam duzo ludzi ktorzy potrafia zartowac pomimo tego, ze sa w srodku wkurwieni. Watpie zeby Glik nie byl przejety jak mu ostatni mundial ucieka przed nosem.strasznie się przejął