ninja
Vale Tudo Championship
ja na przekór dziś Napoli, ciekawe czy mi nawet bonusa spierdoliTo nie jest najlatwiejsze, bo Napoli gra dzisiaj. Opowiadaj

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja na przekór dziś Napoli, ciekawe czy mi nawet bonusa spierdoliTo nie jest najlatwiejsze, bo Napoli gra dzisiaj. Opowiadaj

ja na przekór dziś Napoli, ciekawe czy mi nawet bonusa spierdoli
![]()
To nie jest najlatwiejsze, bo Napoli gra dzisiaj. Opowiadaj

już napoli dostaje wpierdol, co za chuje, dobrze, że za bonus

Chelsea i M.United @2.15

Cóż, zakład zakończył się w łeb. Jednak sytuacjami, które się działy w tym meczu Angola zasłużyła na 1,5 żółtej kartki przy normalnym sędzim, a takim nie był gość nazywający się Kpan. W 2. minucie meczu w walce w powietrzu zawodnik Angoli lekko łokciem przywalił przeciwnikowi - bez kartki. Koło 7. minuty wyjście na prostopadłą piłkę na środku boiska, gdzie byłaby dobra sytuacja, ale zawodnik Angoli łapie/uderza przeciwnika. Sędzia nie widzi i gramy dalej. I jeszcze 44. minuta, kiedy idzie kosa od tyłu na nogi, trafią trochę w piłkę, ale też zabiera przeciwnika, ale sędzia pokazuje, że czysto w piłkę i gramy dalej - dramat...29/12/2025 17:00 CET
Angola (1.5 żółtej kartki powyżej) - Egipt
1.85 (Fortuna)/1.82 (Fuksiarz/Superbet)/1.80 (ETOTO)1.65 (STS)
5/10
Nie grać kartek w Fortunie, bo oni liczą żółte/czerwone. STS liczy samymi kartkami.03/01/2026 20:00 CET
Tunezja - Mali (1.5/2.5 żółtej kartki)
2.40 (Fortuna)/2.20 (STS)/2.17 (Superbet) - 2.5 żółtej
1.40 (STS)/1.37 (Superbet) - 1.5 żółtej
Co tam się odjebało to szok
mialem to samo ale Sporting zamieniłem na WKS.

0 kartek.06/01/2026 17:00 CET
Algieria - DR Kongo powyżej 4.5 kartek
2.05 (STS/ETOTO)
5/10
0 kartek.
10/01/2026 17:00 CET
Nigeria - Algieria powyżej 3.5 kartki
1.65 (STS)
5/10
Issa Sy, który poprowadzi ten mecz jest jednym z najlepszych sędziów do dawania kartek na turnieju. Co bardzo ważne dla takiego meczu Sy już w meczu otwarcia Egipt - Zimbabwe pokazał w 56. minucie żółtą kartkę za grę na czas, co dziś przy prowadzeniu jednej z drużyn może być nagminne. Ogólnie na tym etapie próg kartek jest wyższy, ale ma się to szczęście i zagrałem over kartek w ostatnim meczu Algierii, gdzie sędzia zrobił sobie wyzywanie i postanowił przez 90 minut gry nie pokazać żadnej żółtej kartki chociaż wg mnie i standardów innych sędziów Algieria powinna 2 otrzymać w regulaminowym czasie gry.
Powtórzę się, ale tutaj kartki to tylko wola sędziego. Myślę, że Sy jest nastawiony do wyjmowania kartek i pokaże 4 w meczu, bo takie okazje na pewno będą.
znowu?

psg wy kurwy