ninja
Vale Tudo Championship
Nie potrafisz sobie znaleźć, tak infantylny jesteś?Dobra 2:2 dajcie szybko jaki jest kurs xD
3 na lecha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie potrafisz sobie znaleźć, tak infantylny jesteś?Dobra 2:2 dajcie szybko jaki jest kurs xD
Jamie Vardy strzeli gola @2,12
Vardy zagra dziś po raz 500 dla Leicester i zarazem po raz ostatni na King Power Stadium. Jeśli strzeli to będzie to jego 200 gol dla tej drużyny. Ja wierzę że to zrobi.

Tak, jestem taki infantylny i atencyjny.Nie potrafisz sobie znaleźć, tak infantylny jesteś?
3 na lecha

taki to się pojawi po meczu pewnieTak, jestem taki infantylny i atencyjny.
Dzięki wafelku
Edit: ty ale to ma być kurs na zwycięstwo w lidze a nie dzisiejszym meczu.
Czy można na tym etapie rozgrywek obstawiać zwycięzcę całej ligi? Jeśli można, to czy mógłbyś podać mi jakie są kursy na poszczególne drużyny?taki to się pojawi po meczu pewnie
no własnie do tego zmierzałem, że w trakcie meczu takie zakłady są pewnie zawieszone i nie zobaczyszCzy można na tym etapie rozgrywek obstawiać zwycięzcę całej ligi? Jeśli można, to czy mógłbyś podać mi jakie są kursy na poszczególne drużyny?
Niestety porażka.LIVE
Newcastle gol @2
Ale lipa.Lech Poznań - Piast Gliwice
Powyżej 5.5 kartek @4.00
8 było jak grali o nic w poprzedniej rundzie, teraz walka o mistrzostwo, sędziuje Marciniak. Wezmę ten kurs.
Macie coś na dziś?Widzę, że podwójna dokładka u Baśki. Jakieś pewki?![]()
obstawianie meczów kobiet i 3ciej ligi europejskiej to nigdy nic pewnego, niby szachtar ale to za mały kursMacie coś na dziś?
Szachtarobstawianie meczów kobiet i 3ciej ligi europejskiej to nigdy nic pewnego, niby szachtar ale to za mały kurs

przecie pisałem, że kurs za mały ;)Szachtar![]()
Nie, bo znów wejdą remisy jak coś wskażeJakieś typy na dzisiejsze puchary?

3:0Widzew-GKS 1 @2

Bramkarz grajacy w lidze dunskiej opowiadal ze Silkeborg to najladniej druzyna grajaca w Danii lecz narazie wyniki na to nie wskazuja. Dodatkowy plus dla nich to ze graja na sztucznej murawie.. Moze byc dobry mecz ja chyba jednak pojde s strone Legii, Legia na wyjazdach zawsze cos strzela moze uda sie im strzelic ze 2 a wtedy powinno byc easypróbujemy dziś z podpórką 50 za 50, jak wtopię freebet więc nie zaboli a grają naprawdę z ogórami
dzięki za info, ważne, że z podpórką lecę więc nie zaboli,Bramkarz grajacy w lidze dunskiej opowiadal ze Silkeborg to najladniej druzyna grajaca w Danii lecz narazie wyniki na to nie wskazuja. Dodatkowy plus dla nich to ze graja na sztucznej murawie.. Moze byc dobry mecz ja chyba jednak pojde s strone Legii, Legia na wyjazdach zawsze cos strzela moze uda sie im strzelic ze 2 a wtedy powinno byc easy
jebaniutki na całość, oby weszło

Na pałe :P Ale śniła mi się Jaga ze do 20 minuty juz wygrywała 2-0 a Legia wygrała 3-1.jebaniutki na całość, oby weszło
![]()