Piłka nożna(typy,analizy)

Jamie Vardy strzeli gola @2,12

Vardy zagra dziś po raz 500 dla Leicester i zarazem po raz ostatni na King Power Stadium. Jeśli strzeli to będzie to jego 200 gol dla tej drużyny. Ja wierzę że to zrobi.
:applause:

Czy można na tym etapie rozgrywek obstawiać zwycięzcę całej ligi? Jeśli można, to czy mógłbyś podać mi jakie są kursy na poszczególne drużyny?
no własnie do tego zmierzałem, że w trakcie meczu takie zakłady są pewnie zawieszone i nie zobaczysz

Lech Poznań - Piast Gliwice
Powyżej 5.5 kartek @4.00

8 było jak grali o nic w poprzedniej rundzie, teraz walka o mistrzostwo, sędziuje Marciniak. Wezmę ten kurs.

1749665005546.png

Hapoel prawie 2.50. Ale bez przekonania i ja nie gram. Pół godziny do końca.

Chciałem odpalić Trnave bo kurs 6.0 był przesadzony ale odpuściłem i dobrze, bo jest remis.

Można też zwrócić uwagę na Partizan Belgrad bo jest dobry kurs i przeciwnik do ogrania. 20 minuta.

Ale tak jak mówię, ja złotówki nie stawiam na nic z tych 2 typów.

Bramkarz grajacy w lidze dunskiej opowiadal ze Silkeborg to najladniej druzyna grajaca w Danii lecz narazie wyniki na to nie wskazuja. Dodatkowy plus dla nich to ze graja na sztucznej murawie.. Moze byc dobry mecz ja chyba jednak pojde s strone Legii, Legia na wyjazdach zawsze cos strzela moze uda sie im strzelic ze 2 a wtedy powinno byc easy

Bramkarz grajacy w lidze dunskiej opowiadal ze Silkeborg to najladniej druzyna grajaca w Danii lecz narazie wyniki na to nie wskazuja. Dodatkowy plus dla nich to ze graja na sztucznej murawie.. Moze byc dobry mecz ja chyba jednak pojde s strone Legii, Legia na wyjazdach zawsze cos strzela moze uda sie im strzelic ze 2 a wtedy powinno byc easy
dzięki za info, ważne, że z podpórką lecę więc nie zaboli,
może Legię puszczę dodatkowo

Back