Piłka nożna(typy,analizy)

wczoraj na miekko:

1.5 gola w meczu i 3.5 rożnych Borussi
+ gol AC Milan + RB Lipsk i 2.5 gola

dzisiaj mysle o:

PSG handicap -1.5
Inter gol i 3.5 roga
Haaland 1.5 celnych
Olimpique win + 1.5 gola + 3.5 roga OM

Mysle o Bayernie z handicapem -1.5 ale nie widze zeby jakos ludzie to grali, raczej w strone win/remis. Czy ktos widzi poczatki zjazdu formy Bayernu?

wczoraj na miekko:

1.5 gola w meczu i 3.5 rożnych Borussi
+ gol AC Milan + RB Lipsk i 2.5 gola

dzisiaj mysle o:

PSG handicap -1.5
Inter gol i 3.5 roga
Haaland 1.5 celnych
Olimpique win + 1.5 gola + 3.5 roga OM

Mysle o Bayernie z handicapem -1.5 ale nie widze zeby jakos ludzie to grali, raczej w strone win/remis. Czy ktos widzi poczatki zjazdu formy Bayernu?

Mam Marsylię 1-1, ale może być ciężko, bo przeciwnicy lubią zamrażać remis.

w sensie ze masz remis ?

Wygra jedną z połów. Zostało 10 zdarzeń do 12k. Nie sądzę by weszło, coś ujebie, Inter, Real albo Maryslia właśnie.

marsylia.jpg

Świątek
Oviedo / Osasuna powyzej 22.5 fauli
Midtjylland win/remis + 1.5 gola

Świątek ma przewage w zwyciestwach nad Rybakina, chociaz ta ma forme mutant obecnie. Mimo wszystko uwazam ze Swiatek ja ogarnie.

Oviedo / Osasuna - w kazdym ich spotkaniu minimum 30 fauli. Mysle ze na miekko wejdzie.

Midtyjlland - kazda z druzyn strzela minimum po 2 bramy, Midtyjlland to nr 1 norweskiej pilki, 1X dla amortyzacji bo graja z nr2

Świątek
Oviedo / Osasuna powyzej 22.5 fauli
Midtjylland win/remis + 1.5 gola

Świątek ma przewage w zwyciestwach nad Rybakina, chociaz ta ma forme mutant obecnie. Mimo wszystko uwazam ze Swiatek ja ogarnie.

Oviedo / Osasuna - w kazdym ich spotkaniu minimum 30 fauli. Mysle ze na miekko wejdzie.

Midtyjlland - kazda z druzyn strzela minimum po 2 bramy, Midtyjlland to nr 1 norweskiej pilki, 1X dla amortyzacji bo graja z nr2

Ostatni raz gram penisa. Tylko pileczka. Typy z pilki weszly na miekko.

Dzisiaj faule:

Arsenal/Slava - 22.5
PSG -Bayern - 20.5
PSV / Olympiacos - 22.5

za 50zl

Bayern + Real i gol Mbappe

Jak ktoś potrzebuje coś do dubla to polecam dziś conajmniej 2 gole naszych młodzików w meczu z Macedonią. Kurs 1,4

Back