Roshi
Roshi
Ale to oba gra?Athletic Bilbao
Atletico Madryt

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale to oba gra?Athletic Bilbao
Atletico Madryt
Na jednym kuponie mam napoli wygra do polowy lub do konca @1,71 a na drugim mam napoli strzeli 1.5 gola za @1,93Napoli win czy gol?
Atletico MadrytMadryt czy bilbao?![]()
Ten Madryt że wygra 2 bramkami i będzie miał 5 różnych podoba mnie się na singla
Może wejść.Ten Madryt że wygra 2 bramkami i będzie miał 5 różnych podoba mnie się na singla![]()
Jeden rabin powie tak, drugi powie nie.Może wejść.
Może też nie wejść.
Dlatego to zagrałemJeden rabin powie tak, drugi powie nie.
Jak dla mnie jest to bardzo prawdopodobne mimo, że ATL nie jest zbyt bramkostrzelne, ale kurs 9,5 na tym zakładzie bardzo duży. Powodzenia.
Graty i dzięki poszło za symboliczną 10, aż człowiek żałuje, że tylko tyle
Ten Madryt że wygra 2 bramkami i będzie miał 5 różnych podoba mnie się na singla![]()
O Ty kurwiu!
Graty i dzięki poszło za symboliczną 10, aż człowiek żałuje, że tylko tyle
O Ty kurwiu!
Dzięki Mordy za piłkę 170 do przodu![]()
Niestety dopierdolili..Kurde strach trochę grać Liverpool po 1.20 na początku sezonu, ale z CP na Anfield to chyba nie dopierdolą?
Pograles te serbska lige?
Tak. Ale jak już widziałem, że nic z tego nie będzie to dałem jeszcze samo Atletico w singlu.Pograles te serbska lige?
![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl
Jaki jest sens wstawiania kuponu po fakcie? Chęć pochwalenia się czy jakaś inna motywacja?
Tak.Jaki jest sens wstawiania kuponu po fakcie? Chęć pochwalenia się czy jakaś inna motywacja?
Pizdno w plecy. Benfika+ ale jednak kuponik do kosza :)Dziś wygląda zachęcająco Over 1,5 w meczu Pilzna (spadło już z 1,43 na 1,35) oraz overek 1,5 w meczu Benfiki 1,31.
Do tego jakiś Piwowarczyk i klasycznie Wrzosek :D