Karwantes
Bellator Lightweight
Wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna marzeńNic już mnie nie zdziwi![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna marzeńNic już mnie nie zdziwi![]()
West Ham United strzeli @1.44
Sampdoria strzeli gola @1,45
City+Raków gol @1.78
ufff zaczeli walić w 2giej jak diabłyto kto nam dziś jak nie real spierdoli kuponik
![]()
Real+City @2.3
+Real + Bvb
A co, masz ziomusia z Ruzomberoka co będzie wybijał wszystko za linię ?Witam. jak ktoś gra w fortunie. to o 17:30 jest mecz w Słowacji.
Ruzomberok - Zilina
typ: Zilina powyżej 5,5 rzutów rożnych
kurs: 3.25
możecie to zagrac za ile wlezie. podziękujecie po meczu.
Albo ma ziomusia w fortunce który dobrze płaci za podżeganie do lewych betówA co, masz ziomusia z Ruzomberoka co będzie wybijał wszystko za linię ?![]()
Po 19.00 go tu rozliczymy. Albo z ziomusiem z Ruzomberoka ma już zmrożoną butelczynę na wieczór albo chce towarzystwo wpierdolić na minę a wtedy @SAKmajDIK to tylko betonowe buty i do Bałtyku Cię spuszczamy.Albo ma ziomusia w fortunce który dobrze płaci za podżeganie do lewych betów
Oczywiście to tylko teoria spiskowaJeśli zakład wejdzie to przeprosze.
Prześwietliłem sobie ziomeczka i w czerwcu 2021 polecał bet na mecz Atlanta vs Philadelphia który nie wszedłPo 19.00 go tu rozliczymy. Albo z ziomusiem z Ruzomberoka ma już zmrożoną butelczynę na wieczór albo chce towarzystwo wpierdolić na minę a wtedy @SAKmajDIK to tylko betonowe buty i do Bałtyku Cię spuszczamy.