Pierre Dolain
Brutaal Lightweight
Jakiś bukmacher oferuje kursy na drużyny które spadną z polskiej ekstraklapy? Bo mam jednego izydorka

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyżby miała to być drużyna z L w kółeczku ? :PJakiś bukmacher oferuje kursy na drużyny które spadną z polskiej ekstraklapy? Bo mam jednego izydorka
Legia nie spadnie. Na tą chwilę ciężko wytypować kto by mógł spaść ale kto może być w pierwszej czwórce to Cracovia jeśli tak dalej będzie rozgrywać mecze.Czyżby miała to być drużyna z L w kółeczku ? :P
Pilzno over 0.5 @1.37
PSV over 0.5 @1.29
Millwall win @1.80
x 0.88 @2.79
Tyraspol w czterech poprzednich meczach kwalifikacyjnych bramki jeszcze nie stracił, ale dziś gra z rywalem lepszym jakościowo niż mierzył się w poprzednich rundach. Pilzno gra ofensywnie i jedną bramkę powinni zdobyć.
Kurs na gola dla PSV słaby, ale jak w sobotę strzelają 5 bramek w superpucharze dla Ajaxu to czemu dziś mieliby nie strzelić chociaż jednej dla Monaco.
Millwall to średniak z zaplecza Premier League, który zagra dziś ze średniakiem z niżej ligi. W zeszłym sezonie oba zespoły też spotkały się w pucharze ligi i górą był Millwall 3:1. Skromne zwycięstwo jak najbardziej możliwe do wywiezienia z Cambridge.
Sprawdź Fortunę i STS, oni mają tego sporo. Jeśli nie masz konta to możesz przygotować kupon i zagrać w punkcie naziemnym.Jest jakiś bukmacher w Polsce w którym można obstawiać jakie zespoły wygrają daną ligę? Ulokowałbym sobie tak trochę grosza długoterminowo jak fajne kursy będą xD
Sprawdź Fortunę i STS, oni mają tego sporo. Jeśli nie masz konta to możesz przygotować kupon i zagrać w punkcie naziemnym.
Tylko jedna, no średnio, ale jeszcze 1x siadło zza firany. Mam nadzieję, że w rewanżu Islandczycy będą bardziej skuteczni i zrobią robotę jak KarabachVikingur over 1.5 @3.80 i over 0.5 @1.53
Biere, pierwszy mecz grają u siebie to nie będę kalkulować, bardzo ofensywna drużyna, z Malmo napierdalali bramki jak wściekli, dodać do tego kiepską obronę melepetów z Poznania, to mi wychodzi, że kursy na Islandczyków sporo przesadzone.
Jak robicie jakieś długoterminówki u Baski to wrzućcie, skopiuje seJest jakiś bukmacher w Polsce w którym można obstawiać jakie zespoły wygrają daną ligę? Ulokowałbym sobie tak trochę grosza długoterminowo jak fajne kursy będą xD
Slovan, Brno i Vikingur +Z piłki utaj szukam brameczek. Poszczególne typy mam powrzucane do roznych kuponow. Kurs na gol slovana z rana z 1.88 spadl na 1.7
Jak robicie jakieś długoterminówki u Baski to wrzućcie, skopiuje se
Leicester 1-10 @1.65 też jest, albo Tottenham lepszy od United @1.55, powinno się udać, ogólnie Totki pewniejsze.
Romagnoli i tak nie grałk bo jest lepszy duet Kalulu&Tomori gdzie bardzo dobrze sobie radza i mało Milan traci goli przez nich. Zamiast kessiego bedzie grał Tonali&Bennacer, a na 10 maja Adila, a na prawym skrzydło beda miec Origi/De keteleare więc Milan sie wzmocnił, inter też. A juve to obrone maja teraz tragiczną, nie ma dybali wiec cienko z nimiPierwotny pomysł to miałem grać single/duble po 50zł na kilka lig, ale kursy nie były zachęcające.
Na razie rzuciłem dwa kupony za grosze, ale chyba zagram większy kupon długoterminowy za normalną stawkę jak nie zapomnę około 16 bo wtedy na fortunie jest gra bez podatku.
View attachment 42851
Tego Juve trochę się obawiam, ale nie widzę innego faworyta do wygranej, bo Milan oddał Kessiego i Romagnoliego, Inter niby odzyskał Lukaku ale ponoć mają sprzedać wielu znaczących zawodników także nie wiem jak to wyjdzie. Napoli i Atalata się nie będą liczyć w walce o scudetto, Roma jeszcze się kształtuje.
Dorzucać 1.08 przy takiej stawce to lekkie nieporozumienie.Pierwotny pomysł to miałem grać single/duble po 50zł na kilka lig, ale kursy nie były zachęcające.
Na razie rzuciłem dwa kupony za grosze, ale chyba zagram większy kupon długoterminowy za normalną stawkę jak nie zapomnę około 16 bo wtedy na fortunie jest gra bez podatku.
View attachment 42851
Tego Juve trochę się obawiam, ale nie widzę innego faworyta do wygranej, bo Milan oddał Kessiego i Romagnoliego, Inter niby odzyskał Lukaku ale ponoć mają sprzedać wielu znaczących zawodników także nie wiem jak to wyjdzie. Napoli i Atalata się nie będą liczyć w walce o scudetto, Roma jeszcze się kształtuje.
Nie ma możliwości żeby Paryskie kurtyzanki nie wygrały swojej ligi, tu jest tzw. IzydorDorzucać 1.08 przy takiej stawce to lekkie nieporozumienie.
Dorzucać 1.08 przy takiej stawce to lekkie nieporozumienie.
Rozumiem to ale wciskanie 1.08 przy stawce 5 zł to nonsens. Przy 50zł już by to miało sens.Nie ma możliwości żeby Paryskie kurtyzanki nie wygrały swojej ligi, tu jest tzw. Izydor![]()
Moim zdaniem nie jest to zbyt rozsądne ale każdy gra jak lubi.Przy takiej stawce to jest dodatkowe kilkadziesiąt złotych :) A to jest pewne, nie wyobrażam sobie innego scenariusza. Chociaż też rozważałem zrezygnowanie z tego betu, zobaczę ;)
Rozumiem to ale wciskanie 1.08 przy stawce 5 zł to nonsens. Przy 50zł już by to miało sens.
Moim zdaniem nie jest to zbyt rozsądne ale każdy gra jak lubi.
Ja to czekam na losowanie grup ligi Mistrzów. W poprzedniej edycji połączenie zwycięzców grup i miejsc 1-2 ze zdarzeniami z MMA dały wchuj profitu. Zresztą wrzucałem kupon wtedy przed.Jak będę widział szanse na powodzenie to pogram i podzielę się.Pierwotny pomysł to miałem grać single/duble po 50zł na kilka lig, ale kursy nie były zachęcające.
View attachment 42851
Będzie jeszcze ta oferta? czy tylko przed sezonem była?Pierwotny pomysł to miałem grać single/duble po 50zł na kilka lig, ale kursy nie były zachęcające.
View attachment 42851
Będzie jeszcze ta oferta? czy tylko przed sezonem była?
Ale np ektraklasa grała tydzień temu a jeszcze w czwartek było dostępne więc dziwneChyba do startu sezonu było w BPL, teraz zostają inne ligi.
Ale np ektraklasa grała tydzień temu a jeszcze w czwartek było dostępne więc dziwne
Zabite!!!Powoli ruszają rozgrywki w Europie. Na początek zabójczy tripel na piątek-sobotę.
Arsenal gol
Newcastle gol
Psg
@1.85
Podsumowanie 5/6 +Z piłki utaj szukam brameczek. Poszczególne typy mam powrzucane do roznych kuponow. Kurs na gol slovana z rana z 1.88 spadl na 1.7