Pięć typów ludzi ze strony, których nie znoszę

Status
Not open for further replies.
Ech, znowu się zaczyna. Bubi, co Ci kaczka przeszkadza? To jest właśnie to o czym piszę, póki nikt nie rzuca nagminnie mięsem (obrażając przy okazji innych użytkowników, zawodników, redaktorów), ew. póki nie zadaje tekstów w stylu "i co psychofani...?", to jest to jak najbardziej do przełknięcia.

Dystans Panowie, do siebie, do innych użytkowników, do redaktorów, przecież to tylko forum...

Co do czatu, mogę bronić kaczki. Tempo jest tak duże, ża na moje pytanie podczas gali ufc 134 "Czy walka Palharesa toczy się lub się odbyła" , zadane kilkukrotnie, nikt nie raczył odpowiedzieć. Na forum prędzej znalazłem odpowiedź...

@ GLF

ja pamiętam :-)

Dałeś fotke dzieciaka w czapce z podpisem "dziecko w Fedorze" :-)

heheh typowe choroby for dyskusyjnych

niestety popularnośc mmarock niesie za sobą zło konieczne pod postacią w/w

wcześniej na innych forach pojawiali się ludzie zakładający tematy np: "Kto jest najlepszym zawodnikiem MMA i dlaczego Rickson"

zjawisko przycichło ale na pewno nie zaginęło, więc spodziewajcie się ich tutaj

btw jaki sens ma pisanie postów w wielkich ilościach ? o co chodzi z nabijaniem liczby wpisów na forum ? dają coś za to czy chodzi tylko o kolorek w nicku ?

@norolim, nie przesadzaj, przecież to tylko forma zabawy, a Ty się zachowujesz jakby Ci co najmniej ktoś umarł

@belmondo - dają wątpliwą satysfakcję w postaci innego kolorku i wyższej wagi:-)

"btw jaki sens ma pisanie postów w wielkich ilościach ? o co chodzi z nabijaniem liczby wpisów na forum ? dają coś za to czy chodzi tylko o kolorek w nicku ?"

Niestety też tego nie rozumiem, może niketórzy się tym jakoś dowartościowują, albo myślą, że są zajebiści, bo nadzwyczaj się udzielają na forum.

no dobra przynam sie,odjebałomi wtedy,miałem problemy życiowe i przelało się to na forum

cebeka

Ja już kiedyś mówiłem na ten temat, redakcja pewnie chciała jakoś ubarwić forum, a jeszcze teraz się to zrobił temat do dysusji, jak dla mnie może to zniknac, jeśli kogos to dowartosciowuje to śmiech na sali. Z drugiej strony mam wrażenie, ze większą uwagę zwracają na to ci co postów nie mają, to żadna ujma, ale takie odbieram wrażenie. Ja staram się wypowiadac i nie patrzę na to, czasem tylko na to jak kto długo jest na forum, bo utrzymać się tu dłuższy czas to już jakiś argument.... ;)

a ja naleze do grupy uzytkownikow "krytycy".Trudno mnie zadowolic i zawsze wymagam wiecej od zawodnikow niz oni sami :D

Born2kill - Prawdą jest że ja mógłbym z miejsca siebie zaliczyć do kilku z wymienianych tutaj grup :) Kto temat rozumie ten umie się z niego pośmiać i być może wyciągnąć z tego jakieś wnioski.

Jebaka2000 - Hahahaha :D Welcome back :D

Nie ma jak bubi :-)

ultatroll:-) każdego tematu .

napinacz z pod Biedry:-)( pokemoniasty )

,,spam bo nie dałem miliona emotek,gifów''

cytat lola :-)

wczororaj Ci podziękowałem :-)

Po krótkim namyśle dorzuciłbym do tej grupy Administrator - Dominator ewentualnie Dyktator jak kto woli...

I znowu się do ścisłej czołówki nie załapałem. Nic nadal będę próbował:-)

Fajny temat.

Dlaczego nie ma tam koksa?:-)

Perfumiarz serio serio:)

cebeka - cbk - cinek bitu kat (;p mlody bylem jak to wymyslalem) - cinek - jebaka:D

"

Nie ma jak bubi
lol.gif

ultatroll
confused.gif
każdego tematu .

napinacz z pod Biedry
lol.gif
( pokemoniasty )

,,spam bo nie dałem miliona emotek,gifów''

cytat lola
rofl.gif

wczororaj Ci podziękowałem
lol.gif
"

Kurwa ale zajebiście inteligenty post, szczególnie te pogrubione teksty 4 emotki no no nieźle. dazz jesteś pokemonem do potęgi.

Niektórym się w bani przewraca po jakimś czasie... vide Dazz, kiedyś pisał normalnie, a teraz jak tępa gimnazjalistka.. Co do tej sygnaturki to tam jeszcze coś było 'umieszczać fote dziecka w fedorze? to chamstwo!'.. GLF na serio nie pamiętasz? Wisiała z miesiąc na forum. :-)

No to musialby miec chyba pierwsze razy na dniach, bo w innym wypadku mialby wieksze rozkminy i byl bardziej wylewny;)

Z tym spamem to za przykład można podać pytanie ,,Kiedy będzie Szklana Szczęka ?" w komentarzach pod chyba 6-cioma różnymi newsami.

Status
Not open for further replies.
Back