Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
poprawiłemJa od 2010 na tym samym koncie, a na rocksie pe el jeszcze dłużej i ani razu mi nie przyszło na myśl żeby inne konto zakładać. Może dlatego że nie jestem zjebany i w miarę szanuję swój czas![]()

Moderacja w strachu.Ten koleś jest po prostu chory psychicznie i nie widzę innej możliwości. Powinien wyłapać bana tak jak ten cały różowy bandera bo umówmy się można czasem podostrzyć dyskusję, ale są jakieś granice.

Fakty bolą najbardziejModeracja w strachu.
Typ nic sensownego nie pisze oprócz obrażania innych, a weź napisz komentarz o jakiejś zawodniczce że robotę dostała pod stołem, bo się nadaje do tarcia chrzanu albo coś o siur assie to od razu komentarze usuwają i straszą banami.
![]()

HP jest od czegoś innegoZupełnie jakby w HP nie można się było od kurew powyzywać, jak biali ludzie.

HP jest od czegoś innego![]()

Dzięki za tak duży odzew i głosy.
Czekam na relację @Cloud jak chcę rozwiązać sprawę.
Fajnie jakby również inni administratorzy zajęli stanowisko w sprawie rekrutacji kogoś na moderatora @defthomas @Dzihados @baju @kaczka94 @Jakub Madej

No i mamy kandydata na moderatora. Przenikliwy, czujny i spostrzegawczy!Na chwilę obecną jest pewne że żelazny ma jeszcze cztery inne konta na forum..![]()
Kto dał 4 na nie?No i mamy kandydata na moderatora. Przenikliwy, czujny i spostrzegawczy!
Żelazne multi. Zrobił nowe, bo wskoczyło 5.Kto dał 4 na nie?
No i mamy kandydata na moderatora. Przenikliwy, czujny i spostrzegawczy!

I wrzuca tych bezdomnych co na oryginalnym koncieSchizofrenik znowu ma atak i pisze sam ze sobą w temacie o Parzowicach Dolnych![]()

Przyznam szczerze że już wieki nie śledzę tego serialu i aż się zaskoczyłem że facet ma taką popularność że jak otwiera nowy kanał to te filmy na luzie robią 20-50 k w 3 dni

Apropo klasyków
Administracja jak te żelki z Hollywood.@Cloud @defthomas @Dzihados @baju będę Was tutaj oznaczał do skutku.
Większość zdecydowała, a argumenty są jasne i przejrzyste;)