Ostateczne rozwiązanie kwestii użytkownika @dżejson i jego multikont.

Czy użytkownicy forum COHONES chcą zbanowania użytkownika dżejson i zamknięcia rejestracji?

• tak

Votes: 60 92.3%
  • nie

Votes: 5 7.7%

• Total voters
    65
Ten Wielki Chłop wyłapał bana. Natomiast z ręką na sercu, czy naprawdę to co przytoczyłeś odnośnie tego dżejsona, to najgorsze z najgorszych rzeczy na Cohones? Nie wiem, ja inaczej traktuję życzenie by ktoś zdychał jeśli jest to użyte personalnie do kogoś a jakoś mniejszy wydźwięk ma dla mnie cieszenie się, że ktoś nie żyje (w sensie jest to niesmaczne, ale nadal w granicach wolności poglądów). Mogę spróbować pogadać z tym userem? Co o tym sądzisz? By mniej spamował i używał mniej kontrowersyjnych zwrotów?
Na początek ustaw dzejsonowi profilowe: gif-20260618-005309.gif
I zrób tak żeby nie mógł zmienić

To już chyba sprawa subiektywna. Dla mnie radość ze śmierci osoby(chyba, że popełniła jakiś okropny czyn) jest obrzydliwe.
Już pomijając to, użytkownik ten tworzy multikonta i spamuje co już jest niezgodne z regulaminem.
Cieszę się że jakiś odzew ze strony administracji jest :wink2:
Teraz już wiemy na 100%, że to troll konto kogoś z adminów... może nawet @Cloud :lesnarhappy:

Ten Wielki Chłop wyłapał bana. Natomiast z ręką na sercu, czy naprawdę to co przytoczyłeś odnośnie tego dżejsona, to najgorsze z najgorszych rzeczy na Cohones? Nie wiem, ja inaczej traktuję życzenie by ktoś zdychał jeśli jest to użyte personalnie do kogoś a jakoś mniejszy wydźwięk ma dla mnie cieszenie się, że ktoś nie żyje (w sensie jest to niesmaczne, ale nadal w granicach wolności poglądów). Mogę spróbować pogadać z tym userem? Co o tym sądzisz? By mniej spamował i używał mniej kontrowersyjnych zwrotów?
Najlepiej ograniczenie do 3 postów dziennie i opłata 10 zł za kazdy ponad limit :suchykarol:

Według mnie ten człowiek jest psychiczy, tym bardziej po tej historii z bezdomnymi...

Cieszę się, że w końcu dojrzeliście do tej decyzji, tylko przypominam o jednym - on za chwilę wróci. Zawsze wróci.

Ile ZELAZNAREKA vel Zawodnik567 vel dżejson miał już u Was kont, bo na ślizgawce przez trzy lata założył ich około trzydziestu?

Od kiedy tolerujecie multikonta?

Połowa użytkowników tego forum miała tu multikonta lub jest tu multikontem kogoś zbanowanego :) A mi niestety nie pokazuje, że to multikonto. Którego użytkownika to multik?
Typ się z was literalnie śmieje wracając 2137 raz.
1000024245.jpg

1000024244.jpg

Nie chcę mi się szukać tego komentarza, ale ostatnio się nawet sam wyjebał.

Miejcie RiGcz i zróbcie raz porządek.

Back