Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To jeszcze Kurwantesa mozna z rozpędu zbanować. Sam miał konto usunąć ale chyba nie potrafi to trzeba mu pomócTen Wielki Chłop wyłapał bana.

Na początek ustaw dzejsonowi profilowe:Ten Wielki Chłop wyłapał bana. Natomiast z ręką na sercu, czy naprawdę to co przytoczyłeś odnośnie tego dżejsona, to najgorsze z najgorszych rzeczy na Cohones? Nie wiem, ja inaczej traktuję życzenie by ktoś zdychał jeśli jest to użyte personalnie do kogoś a jakoś mniejszy wydźwięk ma dla mnie cieszenie się, że ktoś nie żyje (w sensie jest to niesmaczne, ale nadal w granicach wolności poglądów). Mogę spróbować pogadać z tym userem? Co o tym sądzisz? By mniej spamował i używał mniej kontrowersyjnych zwrotów?

Teraz już wiemy na 100%, że to troll konto kogoś z adminów... może nawet @CloudTo już chyba sprawa subiektywna. Dla mnie radość ze śmierci osoby(chyba, że popełniła jakiś okropny czyn) jest obrzydliwe.
Już pomijając to, użytkownik ten tworzy multikonta i spamuje co już jest niezgodne z regulaminem.
Cieszę się że jakiś odzew ze strony administracji jest![]()

Najlepiej ograniczenie do 3 postów dziennie i opłata 10 zł za kazdy ponad limitTen Wielki Chłop wyłapał bana. Natomiast z ręką na sercu, czy naprawdę to co przytoczyłeś odnośnie tego dżejsona, to najgorsze z najgorszych rzeczy na Cohones? Nie wiem, ja inaczej traktuję życzenie by ktoś zdychał jeśli jest to użyte personalnie do kogoś a jakoś mniejszy wydźwięk ma dla mnie cieszenie się, że ktoś nie żyje (w sensie jest to niesmaczne, ale nadal w granicach wolności poglądów). Mogę spróbować pogadać z tym userem? Co o tym sądzisz? By mniej spamował i używał mniej kontrowersyjnych zwrotów?

Ja również oddałem głos żeby ze sznurem wypierdalal!

W jednej siatce z murzynem wylądowałeś. Niezłe to zacne grono.Nie jestem w temacie, ale dziękuję za uznanie w tak zacnym gronie![]()
Od kiedy tolerujecie multikonta?Ten Wielki Chłop wyłapał bana. Natomiast z ręką na sercu, czy naprawdę to co przytoczyłeś odnośnie tego dżejsona, to najgorsze z najgorszych rzeczy na Cohones? Nie wiem, ja inaczej traktuję życzenie by ktoś zdychał jeśli jest to użyte personalnie do kogoś a jakoś mniejszy wydźwięk ma dla mnie cieszenie się, że ktoś nie żyje (w sensie jest to niesmaczne, ale nadal w granicach wolności poglądów). Mogę spróbować pogadać z tym userem? Co o tym sądzisz? By mniej spamował i używał mniej kontrowersyjnych zwrotów?
Od kiedy tolerujecie multikonta?
Żelaznego. Wszystko się zgadza, włącznie ze stylem pisania i tymi durnymi sygnaturami.Połowa użytkowników tego forum miała tu multikonta lub jest tu multikontem kogoś zbanowanego :) A mi niestety nie pokazuje, że to multikonto. Którego użytkownika to multik?
Typ się z was literalnie śmieje wracając 2137 raz.Połowa użytkowników tego forum miała tu multikonta lub jest tu multikontem kogoś zbanowanego :) A mi niestety nie pokazuje, że to multikonto. Którego użytkownika to multik?
Tematy o Nawrockim też zasrane przez jednego oszołoma. @Cloud
Niezły pomysł. Zwłaszcza, że takie jednostki jak Ryt lub żelazny lubią wracać.Może warto by było zrobić casting na moderatora. Tylko każdy będzie miał jakąś agendę. Nie wiem czy na forum są dziś obiektywne osoby :D
Może mod 3 osobowy, gdzie większość decyduje. Nie wiem czy to technicznie możliwe?Może warto by było zrobić casting na moderatora. Tylko każdy będzie miał jakąś agendę. Nie wiem czy na forum są dziś obiektywne osoby :D
Dajcie mi admina, a zrobię tu porządek.
![]()

Jak najbardziej.Może warto by było zrobić casting na moderatora. Tylko każdy będzie miał jakąś agendę. Nie wiem czy na forum są dziś obiektywne osoby :D