Ostateczne rozwiązanie kwestii użytkownika @dżejson i jego multikont.

Czy użytkownicy forum COHONES chcą zbanowania użytkownika dżejson i zamknięcia rejestracji?

• tak

Votes: 60 92.3%
  • nie

Votes: 5 7.7%

• Total voters
    65
Może warto by było zrobić casting na moderatora. Tylko każdy będzie miał jakąś agendę. Nie wiem czy na forum są dziś obiektywne osoby :D

IMG_5892.gif

Zbanować nienawistników. A nad rejestracją warto się pochylić. Jakaś selekcja na pewno jest potrzebna. Cohones jest dość znane w środowisku SW, ale też jest kojarzone z hejtem. Warto się nad tym zastanowić.

Zbanować nienawistników. A nad rejestracją warto się pochylić. Jakaś selekcja na pewno jest potrzebna. Cohones jest dość znane w środowisku SW, ale też jest kojarzone z hejtem. Warto się nad tym zastanowić.
Od razu mówię, że tym razem nie pomogę i nie będę wysyłał zdjęć pindola żebyście się rejestrowali do premiones :roberteyeblinking:

Mogę spróbować pogadać z tym userem? Co o tym sądzisz? By mniej spamował i używał mniej kontrowersyjnych zwrotów?
Tomasz II Litościwy. I pisze to bez beki, z szacunkiem w sumie bo ja miałem krótki lont zawsze więc podziwiam jak ktoś chce na spokojnie mimo tylu lat doświadczeń.

Połowa użytkowników tego forum miała tu multikonta lub jest tu multikontem kogoś zbanowanego :) A mi niestety nie pokazuje, że to multikonto. Którego użytkownika to multik?
Czyli przyznajesz się że masz na forum multikonto?:awesome: może sam tak trollujesz żeby ruch był :boystop:

Ja od 2010 na tym samym koncie, a na rocksach jeszcze dłużej i ani razu mi nie przyszło na myśl żeby inne konto zakładać. Może dlatego że nie jestem zjebany i w miarę szanuję swój czas
1000002498-gif.145368

Jak widzę jakieś durne posty powtarzające się od jednego użytkownika, szczególnie co udziela się w frikach to już wiadomo ocb i leci do ignora.

Back