Olo
PRIDE FC Middleweight
Odyniec jest na discordzie BastkaUwolnić Odyńca.... a nie, to nie ten temat...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Odyniec jest na discordzie BastkaUwolnić Odyńca.... a nie, to nie ten temat...

To chyba jednak zasługuje na banaOdyniec jest na discordzie Bastka![]()

Może warto by było zrobić casting na moderatora. Tylko każdy będzie miał jakąś agendę. Nie wiem czy na forum są dziś obiektywne osoby :D
przelew na medyczną co miesiąc i chłop ogarnie forum lepiej niż cała obecna moderacja

Żałujesz mu?Charytatywnie Nie zasługuje na pieniądze
Skąd wiesz?Odyniec jest na discordzie Bastka![]()

Żałujesz mu?

Właśnie, a mamy też inne zalety!Cohones jest dość znane w środowisku SW, ale też jest kojarzone z hejtem.
Od razu mówię, że tym razem nie pomogę i nie będę wysyłał zdjęć pindola żebyście się rejestrowali do premionesZbanować nienawistników. A nad rejestracją warto się pochylić. Jakaś selekcja na pewno jest potrzebna. Cohones jest dość znane w środowisku SW, ale też jest kojarzone z hejtem. Warto się nad tym zastanowić.

SzalomMoże warto by było zrobić casting na moderatora.

Tomasz II Litościwy. I pisze to bez beki, z szacunkiem w sumie bo ja miałem krótki lont zawsze więc podziwiam jak ktoś chce na spokojnie mimo tylu lat doświadczeń.Mogę spróbować pogadać z tym userem? Co o tym sądzisz? By mniej spamował i używał mniej kontrowersyjnych zwrotów?
Czyli przyznajesz się że masz na forum multikonto?Połowa użytkowników tego forum miała tu multikonta lub jest tu multikontem kogoś zbanowanego :) A mi niestety nie pokazuje, że to multikonto. Którego użytkownika to multik?
może sam tak trollujesz żeby ruch był 
Się śmiejesz ale przy okazji mógłbym też pracować jako newsmen. Więc dwie pieczenie na jednym ogniu by były. A nawet i trzy.Redakcja Ci ogarnie.
Plus samochód firmowy i pakiet w Luxmedzie żebyś nie miał problemu z receptami.
Krecik wjezdzaj rozjeżdżaj a lamusy dupa cichoSię śmiejesz ale przy okazji mógłbym też pracować jako newsmen. Więc dwie pieczenie na jednym ogniu by były. A nawet i trzy.

Się śmiejesz ale przy okazji mógłbym też pracować jako newsmen. Więc dwie pieczenie na jednym ogniu by były. A nawet i trzy.
Ostatni co był bez roboty i miał w chuj czasu i se moderował na cohones jak wpisał to zajęcie do CV, to go z miejsca na dyrektora do ksw wzięli

Mi to tylko wystarczy dać szansę i składam kartę na widok której wojek sika po kostkach.Ostatni co był bez roboty i miał w chuj czasu i se moderował na cohones jak wpisał to zajęcie do CV, to go z miejsca na dyrektora do ksw wzięli
I to z niewyjściową urodąOstatni co był bez roboty i miał w chuj czasu i se moderował na cohones jak wpisał to zajęcie do CV, to go z miejsca na dyrektora do ksw wzięli