jd0490
UFC Heavyweight
Ptysiusiemano
interesuje mnie głównie dojeżdżanie nieporadnych życiowo co się panoszą w internecie i głupoty gadają
mam nadzieję że zyskam sprzymierzeńców w krucjacie pzdr

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ptysiusiemano
interesuje mnie głównie dojeżdżanie nieporadnych życiowo co się panoszą w internecie i głupoty gadają
mam nadzieję że zyskam sprzymierzeńców w krucjacie pzdr

Uważaj na stopy maleńka, grasują tutaj zwyroleCześć , czy są tu jakieś dziewczyny? Które są fitneskami . Angela

Poka soweCześć , czy są tu jakieś dziewczyny? Które są fitneskami . Angela
Cześć , czy są tu jakieś dziewczyny? Które są fitneskami . Angela
Ja myślę, że to właśnie zwyrol wrócił, udający teraz kobietę...Uważaj na stopy maleńka, grasują tutaj zwyrole![]()

Kaczka nie świruj.Cześć , czy są tu jakieś dziewczyny? Które są fitneskami . Angela
I zawistnicy!kiedyś tak, teraz same prawiczki

kiedyś tak, teraz same prawiczki

kiedyś tak, teraz same prawiczki

Ała, tylko nie w depresje.kiedyś tak, teraz same prawiczki
Zapytam w imieniu kolegów, bo nieśmiali i nie zamoczyli nigdy: pierdzisz czasem dupskiem?Cześć , czy są tu jakieś dziewczyny? Które są fitneskami . Angela
Pewno nie widziałeś jeszcze. Popatrz zatem.Poka sowe
Ty strzelałeś do tego Ukraińca w białej?Pewno nie widziałeś jeszcze. Popatrz zatem. View attachment 150863
Cześć, masz chłopaka?Niestety… ostrzegały mnie dwie kobiety że tutaj są zboczeni, krypto geje i przemocowi
Pytaj się czy liże dupe bądź sobąCześć, masz chłopaka?

Dziwna, po ogoleniu masz taką? Idź do lekarza.Pewno nie widziałeś jeszcze. Popatrz zatem. View attachment 150863
I to dlatego tutaj jesteś?Niestety… ostrzegały mnie dwie kobiety że tutaj są zboczeni, krypto geje i przemocowi
I to dlatego tutaj jesteś?
Cześć , czy są tu jakieś dziewczyny? Które są fitneskami . Angela
Dla tych bydlaków śmierdzieli co mają konta premiumI to dlatego tutaj jesteś?

Chyba raczej Janusz "Angel" Merkelewski z małego polskiego miasteczkaAngela Merkel z wupainy?
View attachment 150872