Siedem
NoLife FC
Chuj cię to obchodzi ale pytać się możeszWidzę że niektórzy najebali tysiące komentarzy.., bezrobotni? Rżną w xuja na robocie ? Siedzą na emeryturze babci ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chuj cię to obchodzi ale pytać się możeszWidzę że niektórzy najebali tysiące komentarzy.., bezrobotni? Rżną w xuja na robocie ? Siedzą na emeryturze babci ?
Chuj cię to obchodzi ale pytać się możesz
Widzę że niektórzy najebali tysiące komentarzy.., bezrobotni? Rżną w xuja na robocie ? Siedzą na emeryturze babci ?

Ładnie się kolega przywitałQrva każdy z was był oplotem z krótkim xujem i dupa w pryszczach. Wszystkim którzy nie pamiętają kij w oko, kotwica w plecy i pogrzebacz w dupe. Patataj!

Chuj cię to obchodzi ale pytać się możesz
Bardzo ładnie . Co niektórzy docenią a innych będzie rowek swędział. Licze na intelekt gawiedzi forumowej jak Mentzen wydatki swojej partii..Jupi !Ładnie się kolega przywitał![]()
Cześć halibutZluzuj majty cocolino
Bardzo ładnie . Co niektórzy docenią a innych będzie rowek swędział. Licze na intelekt gawiedzi forumowej jak Mentzen wydatki swojej partii..Jupi !
To jakiś robak? Jak ryt ,?Cześć halibut
Trafiony zatopiony 8-))
Ty to masz fobie z tą rybąCześć halibut
i ani razu nie trafiłeś.O czym wy tak po chińsku farmazonicie? Aż się Bruce Lee w grobie przewraca 8-))Ty to masz fobie z tą rybąi ani razu nie trafiłeś.
Przecież to ryt
Tak kurwa ani razuTy to masz fobie z tą rybąi ani razu nie trafiłeś.
Przecież to ryt

O Rycie co miał chuja w odbycie.O czym wy tak po chińsku farmazonicie?
Naprawdę znacie takich i spotykacie ? O kurczę… teraz rozumiem skąd temat o docionzaniu ;-))O Rycie co miał chuja w odbycie.
Ale ty jesteś bezbekNaprawdę znacie takich i spotykacie ? O kurczę… teraz rozumiem skąd temat o docionzaniu ;-))
Ilu z was się docionza z wzajemnością ?
Ty nie zaśmiecasz? Qrva patataj !Ale ty jesteś bezbek
Nie masz lepszych rzeczy do roboty?
Tylko zaśmiecasz temat...
@Siedem cyk do wora, tekst to kopia poprzedniego mulciaka tego dzbanaWitam wszystkich serdecznie.
Przybywam z forum slizgawka zaintrygowany internetową działalnością cenionego tu i ówdzie użytkownika znanego u Was bodajże jako @ZELAZNAREKA czy @Zawodnik567.
Ten jełop pod nickiem, z którego piszę na ślizgawce, nastukał w półtora roku prawie cztery tysiące postów znikomej wartości, robiąc to zwykle w klasyczny sposób:
- wrzucanie twierdzeń z absolutnej dupy, z którymi nawet nie zamierza dyskutować (np. Grzegorz Rasiak jest lepszym piłkarzem niż Gianluigi Buffon bo ma więcej goli);
- wrzucanie kretyńskich plotek (np. syn starego Fronczewskiego, tak zwany młody Fronczewski, może umrzeć za 50 lat);
- wrzucanie rzeczy które kompletnie nikogo nie interesują (np. patrzcie, zmarł żul z uniwersum Papy Smerfika);
- wrzucanie treści o muzyce jednoznacznie sugerujących głuchotę i głupotę (np. raper po prostu Kajtek, on jest w tzw. MEJU, słuchają go setki tysięcy);
- wszystko to okraszone kompletnym brakiem jakichkolwiek sensownych informacji o sobie;
- podlane wiedzą płytszą, niż kałuże po latach suszy, co wychodziło zawsze, gdy ktoś go próbował o cokolwiek dopytać.
Dodam, że po zbanowaniu użytkownik próbował wracać na forum w ciągu dwóch lat dobre dwadzieścia razy, jednak za każdym razem góra po kilku postach wiadomo było, że to on.
Piszę do Was nie dlatego, aby coś reklamować, ale głównie dlatego, że jestem zaintrygowany internetową kreacją tego użyszkodnika oraz chciałbym się dowiedzieć, czy Wy wiecie o nim cokolwiek więcej, niż wiemy my (bo to już będzie więcej, niż wiemy my po dziesiątkach jego multikont).
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia!

@Siedem cyk do wora, tekst to kopia poprzedniego mulciaka tego dzbana![]()
WypierdalajOdeszłem, ale tu jeszcze zabiorę głos.
Konto RIVALDO111 to konto administratora ślizgawki o pseudonimie Gogi, który założył tam na tym forum z 15-20 tematów o multikontach. Chłop ma taką obsesję, że na ślizgawce potrafi już robić 20-50 stron na temat danego użytkownika i znać wszystkie jego zwyczaje.
Jak ktoś przedawkowal mega neta to zawsze bede podawal w formularzu Gogi z Ślizgawka.
Symbolicznie tak się nazwał bo Zelazna ręką używała tam takiego nicku.
Weź tabletkę na schizofrenie bo to znowu zmierza w złym kierunkuOdeszłem, ale tu jeszcze zabiorę głos.
Konto RIVALDO111 to konto administratora ślizgawki o pseudonimie Gogi, który założył tam na tym forum z 15-20 tematów o multikontach. Chłop ma taką obsesję, że na ślizgawce potrafi już robić 20-50 stron na temat danego użytkownika i znać wszystkie jego zwyczaje.
Jak ktoś przedawkowal mega neta to zawsze bede podawal w formularzu Gogi z Ślizgawka.

,,Odszedłem" jebany imbecylu.Odeszłem
Odeszłem, ale tu jeszcze zabiorę głos.
A ja pana grzecznie i kulturalnie poproszę o wypierdalanie z tego forumOdeszłem, ale tu jeszcze zabiorę głos.
OdeszłOdszedł ale lekko.
siemano
interesuje mnie głównie dojeżdżanie nieporadnych życiowo co się panoszą w internecie i głupoty gadają
mam nadzieję że zyskam sprzymierzeńców w krucjacie pzdr