Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, zgubiłem poprzedni telefon jak pojechałem na Brutal Assault, a na obecnym nie mogłem przypomnieć sobie jak się zalogować, więc trochę zeszło na odsiadce za niewinność i niepamięć...

Nie miałem bana, sam sobie go założyłem i zdjąłem niespełna rok późniejEeee, nie czaje? Ty miales bana? Za niewinnosc pewnie?

może to i lepiejAle posucha oplotów w tym roku
trenowałeś ksw?Czesc wszystkim. Wracam po paru latach. Stare konto (inny nick) usunalem jak robilem sobie przerwe od social mediow itp. Mialem spora przerwe w sledzeniu MMA, wracam bo bylem ciekaw jak dzis wyglada Cohones i o czym sie tutaj dyskutuje.
O krysztale.Czesc wszystkim. Wracam po paru latach. Stare konto (inny nick) usunalem jak robilem sobie przerwe od social mediow itp. Mialem spora przerwe w sledzeniu MMA, wracam bo bylem ciekaw jak dzis wyglada Cohones i o czym sie tutaj dyskutuje.
Witaj, jaki miałeś wcześniej nick?
jaki miałeś wcześniej nick?

Ze sportow walki tylko muay thai 12-13 lat temu, ale krotko niestety (do dzisiaj zaluje). zawsze mi sie marzylo bjj, moze kiedys sie uda.trenowałeś ksw?
booger93 na 99%O krysztale.
Witaj, jaki miałeś wcześniej nick?
Witam serdecznie.Czesc wszystkim. Wracam po paru latach. Stare konto (inny nick) usunalem jak robilem sobie przerwe od social mediow itp. Mialem spora przerwe w sledzeniu MMA, wracam bo bylem ciekaw jak dzis wyglada Cohones i o czym sie tutaj dyskutuje.
nie mozna sobie usunac konta klamczuszku..Czesc wszystkim. Wracam po paru latach. Stare konto (inny nick) usunalem jak robilem sobie przerwe od social mediow itp. Mialem spora przerwe w sledzeniu MMA, wracam bo bylem ciekaw jak dzis wyglada Cohones i o czym sie tutaj dyskutuje.

Pisalem z prosba o usunecie konta i to zrobili. Teraz dla pewnosci sprawdzilem resetujac haslo i konta nie ma. Gdzie tu klamstwo?nie mozna sobie usunac konta klamczuszku..![]()
Zaiste, prawdę rzeczech, druhu. Niech atmosfera zbliżającego się weekendu napełni nas miłością i szacunkiem wzajemnym.Witam serdecznie.
Na cohones jak zawsze pełna kultura, dyskutujemy tylko o rzeczach istotnych, zachowujemy powagę i zimną krew podczas dyskusji, nawet gdy rozmawiamy na trudne tematy.
Zaiste, prawdę rzeczech, druhu. Niech atmosfera zbliżającego się weekendu napełni nas miłością i szacunkiem wzajemnym.

Nigdzie..Pisalem z prosba o usunecie konta i to zrobili. Teraz dla pewnosci sprawdzilem resetujac haslo i konta nie ma. Gdzie tu klamstwo?
nawzajemZaiste, prawdę rzeczech, druhu. Niech atmosfera zbliżającego się weekendu napełni nas miłością i szacunkiem wzajemnym.
Qrva każdy z was był oplotem z krótkim xujem i dupa w pryszczach. Wszystkim którzy nie pamiętają kij w oko, kotwica w plecy i pogrzebacz w dupe. Patataj!może to i lepiej
Qrva każdy z was był oplotem z krótkim xujem i dupa w pryszczach. Wszystkim którzy nie pamiętają kij w oko, kotwica w plecy i pogrzebacz w dupe. Patataj!