Podwieszony Oplot, przywitaj się!

1724420097629.png
:wtf2:

@Drzewo Witamy :conorsalute:
Ile siedziałeś???
Nie wiem, zgubiłem poprzedni telefon jak pojechałem na Brutal Assault, a na obecnym nie mogłem przypomnieć sobie jak się zalogować, więc trochę zeszło na odsiadce za niewinność i niepamięć...

W międzyczasie telefon się odnalazł u kumpla w aucie jak sprzątał porządnie trzy miesiące później, więc bez strat, ale i bez sensu :crazy:

@Dzihados ty draniu :lesnarhappy:

PS. Brutal Assault był w zeszłym sierpniu, więc niecały rok w więzieniu spędziłem :jimcarrey:

Czesc wszystkim. Wracam po paru latach. Stare konto (inny nick) usunalem jak robilem sobie przerwe od social mediow itp. Mialem spora przerwe w sledzeniu MMA, wracam bo bylem ciekaw jak dzis wyglada Cohones i o czym sie tutaj dyskutuje.

Czesc wszystkim. Wracam po paru latach. Stare konto (inny nick) usunalem jak robilem sobie przerwe od social mediow itp. Mialem spora przerwe w sledzeniu MMA, wracam bo bylem ciekaw jak dzis wyglada Cohones i o czym sie tutaj dyskutuje.
O krysztale.

Witaj, jaki miałeś wcześniej nick?

Witam serdecznie.

Na cohones jak zawsze pełna kultura, dyskutujemy tylko o rzeczach istotnych, zachowujemy powagę i zimną krew podczas dyskusji, nawet gdy rozmawiamy na trudne tematy.

nie mozna sobie usunac konta klamczuszku.. :jimcarrey:

@Roshi cos popierdolilem, zwracam honor. teraz zauwazylem email. ehh, pisalem o usunecie konta. no chuj, niech tak zostanie.

Back