Ojcones

• Thread starter Deleted member 6793
  • Start date
Może uratuje jakiemuś maluszkowi nos, a rodzicowi sen.
20260523_211651.jpg

Jak wykonanie, daje rade, warto? Pytam bo córa by dostała szału na jej punkcie a babcia akurat się zastanawia co na urodziny kupić.
Zastanawiam się tylko, czy przy upadku te LED-y nie będą pierwszą rzeczą, która się zniszczy. Moja młoda ma, ale światła w kółkach i też robi to robotę a tyle razy co leżała to.... no :beczka:

Zastanawiam się tylko, czy przy upadku te LED-y nie będą pierwszą rzeczą, która się zniszczy. Moja młoda ma, ale światła w kółkach i też robi to robotę a tyle razy co leżała to.... no :beczka:
To tez mnie właśnie zastanawia, na trójkołowej też miała światła w kołach ale wiem że takie coś jak ta z ledami to juz by był zachwyt absolutny. Tylko czy chociaż sezon dwa na tym przejeździe

Jakieś białe kruki? Młoda trafiła złotą kartę. , jak wrzuciłem w neta, to 300 zł, coś koło tego. Później zacząłem sprawdzać karty, no i parę kart jest wartych od 70 do 250 zl w sumie kolekcja na 3000 zł ale nie chciałem juz dalej Sprawdzać jak kart jest plus 700
Nieee jak o karty chodzi to tutaj dopiero raczkuje, kupiliśmy klaser od czasu do czasu jej kupuję jakiś zestaw kart. A co do wartości to musicie pamiętać ze jest coś takiego jak grading kart i jeden biały kruk może kosztować 1000zł a drugi na pierwszy rzut oka taki sam może być juz warty 300zł. A kupujecie pojedyncze boostery czy całe zestawy?

Jak wykonanie, daje rade, warto? Pytam bo córa by dostała szału na jej punkcie a babcia akurat się zastanawia co na urodziny kupić.
bardzo spoko, dosyć ciężka ale młoda daje rade, łatwo się składa kierownica i prosta regulacja, bez zabawy z kluczami.
Jedynie martwi że miejsce na baterie 3xAA nie jest zabezpieczone przed wilgocią w żaden sposób. No ale producent nie przewiduje jazdy po wodzie, nie po to tam ledy żeby się w kałuże pakować.

Edit myślałem że przyszła uszkodzona bo właśnie ledy tylko mrugały i od razu przestawały świecić ale okazało się że zmiana baterii na inne pomogła (warta vs duracell)

Nieee jak o karty chodzi to tutaj dopiero raczkuje, kupiliśmy klaser od czasu do czasu jej kupuję jakiś zestaw kart. A co do wartości to musicie pamiętać ze jest coś takiego jak grading kart i jeden biały kruk może kosztować 1000zł a drugi na pierwszy rzut oka taki sam może być juz warty 300zł. A kupujecie pojedyncze boostery czy całe zestawy?
My kupujemy różnie głównie mniejsze zestawy często mają świetny drop ale większe boxy też się zdarzają.
Do tego co roku wjeżdżają kalendarze adwentowe z Pokémonami z których też da się wyciągnąć fajne promo. Co do gradingu pełna zgoda, stan karty i ocena centrowania potrafią zrobić kosmiczną różnicę w cenie. Na razie zbieramy do klasera dla czystej frajdy, ale kilka perełek już powoli odkłada się na bok
A Wy na jakie sety teraz najbardziej polujecie?
Jest coś na rocznicę wypuszczone teraz chyba jak sie nie myle...

My kupujemy różnie głównie mniejsze zestawy często mają świetny drop ale większe boxy też się zdarzają.
Do tego co roku wjeżdżają kalendarze adwentowe z Pokémonami z których też da się wyciągnąć fajne promo. Co do gradingu pełna zgoda, stan karty i ocena centrowania potrafią zrobić kosmiczną różnicę w cenie. Na razie zbieramy do klasera dla czystej frajdy, ale kilka perełek już powoli odkłada się na bok
A Wy na jakie sety teraz najbardziej polujecie?
Jest coś na rocznicę wypuszczone teraz chyba jak sie nie myle...
Córa jest zakochana w Prismatic Evolution więc na to polujemy głównie. A kalendarze adwentowe muszę sprawdzić w tym roku bo brzmi to świetnie.

Kurła stary jak wam się uda 7 miesięczne dziecko przeprowadzić do swojego pokoju to chapeau bas. My się bardzo szybko poddaliśmy.
Mała śpi 3 zamiast 4 razy dziennie i ostatnia drzemka wychodzi jej cos o 18:00 więc później do 20:00 zabawa, kąpiel i około 20:30 idzie spać.
Wstaje o 3:00 zjada butelkę i później o 6:00 pobudka, bo na 7:15 do żłobka. Rutyna i konsekwencja i teraz mała jest zaprogramowana na godzinę i bez różnicy, czy nasza, czy jej sypialnia, a ja mam trochę czasu na :star wars::roberteyeblinking:
Pierwszy dzieciak do 3 lat z nami w sypialni
Idz pan w chuj im szybciej tym lepiej
Nie poddawaj sie :siuu:

Last edited:
Nie za prędko?
Zimny chów
:redford:
mój niecałe 2 lata a się kręci dalej koło łóżka i nie odpuszcza...
Taki ze mnie zimny drań.
A tak serio to po pierwszym dziecku i ogromnym problemie z przeniesieniem jej do swojego pokoju, 3 lata spała u nas w swoim łóżeczku przy naszym łóżku i ciężko było przez pół roku co noc wizyta u nas i było jeszcze gorzej bo spała już w naszym łóżku.
Człowiek uczy się na błędach.
Hartuję malutką.
Życie to nie bajka....

Nic mnie tak nie wykańcza jak Energylandia do dziś czuję wszystkie kości :beczka: zabraliśmy wczoraj pierwszy raz córkę z okazji urodzin i nie wiedziałem na co się piszę. Wróciliśmy z 3 gigantycznymi pluszakami i kilkoma drobniejszymi, pokój zapchany już po brzegi :werdum: No ale młoda zachwycona

View attachment 148399

Młoda dostała na dzień dziecka, szpan na wsi z tymi ledami, nie chce z niej zejść
:werdum:
Hulajnoga wręczona i jest zachwyt :frankapprove: Podziękował za może i niezamierzone ale jednak polecenie :conorsalute: Sam sprzęt wygląda na naprawdę solidnie wykonany, jedynie faktycznie martwi trochę miejsce na baterie i sama ta klapka ale będę myślał jak to zabezpieczyć. No ale szpan na dzielni jest

Jestem niesamowicie dumny z mojej córki która kończąc trzecią klasę w holenderskiej szkole de abacus osiągnęła genialne wyniki w ogólnokrajowych testach Cito z matematyki i ortografii zdobyła najwyższe możliwe oceny a poziomem czytania wyprzedza rówieśników o dwa lata dzięki czemu już teraz zakwalifikowała się do grupy dla dzieci wybitnie zdolnych :jon:

Jestem niesamowicie dumny z mojej córki która kończąc trzecią klasę w holenderskiej szkole de abacus osiągnęła genialne wyniki w ogólnokrajowych testach Cito z matematyki i ortografii zdobyła najwyższe możliwe oceny a poziomem czytania wyprzedza rówieśników o dwa lata dzięki czemu już teraz zakwalifikowała się do grupy dla dzieci wybitnie zdolnych :jon:
polskie geny
:roberteyeblinking:

Back