GypsyKing
UFC Middleweight
Przeciw.Bykowe - za czy przeciw? Pytanie do ojców![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przeciw.Bykowe - za czy przeciw? Pytanie do ojców![]()
800Bykowe to każdy płaci odkąd 500+ weszlo

Oby tylko zdrowe było i nie wyrosło na lewaka to i 1000 dam.
Dałbym czas do 30…a potem opodatkować! I zrobić 1500+Przeciw.
Zawsze byłem przeciwny, ale nasza demografia to katastrofa.Bykowe - za czy przeciw? Pytanie do ojców![]()

Lepiej... sprzedawać kondomy ale tylko przebite igłąPs. Może zakaz sprzedaży środków antykoncepcyjnych póki się nie ma 3 dzieci![]()

Ps. Może zakaz sprzedaży środków antykoncepcyjnych póki się nie ma 3 dzieci![]()
Czyli rozumiem, że wasza pierwsza partnerka seksualna w życiu to była ta, z którą chcieliście mieć dzieci i oczywiście chcieliście mieć dzieci w wieku inicjacjiLepiej... sprzedawać kondomy ale tylko przebite igłą![]()

no właśnie wszystko przez tą lewacką rozwiązłośćCzyli rozumiem, że wasza pierwsza partnerka seksualna w życiu to była ta, z którą chcieliście mieć dzieci i oczywiście chcieliście mieć dzieci w wieku inicjacji![]()

Jest seks, jest zawsze mała szansa że będzie dziecko nawet z zabezpieczeniem. Jeśli się tego boisz to nie powinno być seksu. Miałem rozmowę o tym z rodzicami jak miałem z 12 lat. Mamy wszyscy zryte banie że najlepiej to do 30 ze ślubem czekać. A kto do 30 bez seksu by wytrzymał.Czyli rozumiem, że wasza pierwsza partnerka seksualna w życiu to była ta, z którą chcieliście mieć dzieci i oczywiście chcieliście mieć dzieci w wieku inicjacji![]()
Ja to wszystko rozumiem, ale nie to było tematem. Pisałeś o zakazie antykoncepcji i do tego się odniosłem.Jest seks, jest zawsze mała szansa że będzie dziecko nawet z zabezpieczeniem. Jeśli się tego boisz to nie powinno być seksu. Miałem rozmowę o tym z rodzicami jak miałem z 12 lat. Mamy wszyscy zryte banie że najlepiej to do 30 ze ślubem czekać. A kto do 30 bez seksu by wytrzymał.
Naturalnie do 25 lat powinni wszyscy już być podobierani w pary. Kobiety maksymalnie 3 partnerów seksualnych w życiu.
Po nocnej imprezie w tym wieku w 2 godziny się potrafisz do roboty zregenerować a to natura przygotowała pod nocne wstawanie do dzieciaka.
Troche nie wiem gdzie to dać, ale chyba "Ojcones" do tego najbardziej pasuje.
Czy wróci (jako kontra kulturowa, ale przede wszystkim jako adaptacja do trudniejszych warunków ekonomicznych) negocjowanie kontraktu małżeńskiego dla dzieci przez ich rodziców (posag/wiano), w trosce o obecne ale i przyszle pokolenia poprzez bardziej praktyczne podejscie do zwiazkow? Tak jak było to przez tysiąclecia? Od ok 30m, zaznaczylem moment.

Gratulacje. Dużo zdrowia i epy dla całej rodzinkiPanowie wyskoczył w końcu! Trochę po terminie ale gardę od narodzin trzyma pięknie!

Troche nie wiem gdzie to dać, ale chyba "Ojcones" do tego najbardziej pasuje.
Czy wróci (jako kontra kulturowa, ale przede wszystkim jako adaptacja do trudniejszych warunków ekonomicznych) negocjowanie kontraktu małżeńskiego dla dzieci przez ich rodziców (posag/wiano), w trosce o obecne ale i przyszle pokolenia poprzez bardziej praktyczne podejscie do zwiazkow? Tak jak było to przez tysiąclecia? Od ok 30m, zaznaczylem moment.
pod autem klapka jak na baterie a pod nią...

Standard jeśli chodzi o zabawki zdalnie sterowane.Córka stwierdziła że chce samochód zdalnie sterowany. Jako że to 4 latka no to kupiłem typowo marketową zabawkę wiedząc że i tak skończy rozbita na ścianie czy schodach. No i fajnie, fajniutko się bawi. Tylko sposób zasilania uryniarski straszniepod autem klapka jak na baterie a pod nią...
![]()
A do zestawu dołączona fachowa przejściówka z 2pinowego gniazda na port USB z wbudowaną lampką sygnalizującą ładowanie. Profeska![]()
A to nie wiedziałem. Elegancki standardStandard jeśli chodzi o zabawki zdalnie sterowane.

ło w mordę, chyba zrobię takie coś i będę brał ze sobą nad morze ;)

Zrobię z profili stalowych ;)Ta, do nabierania pluszaków może wystarczy.
Zesra się a nie wykopie tym dziurę, choćby nawet w piasku
Te listewki to tak średnio przełożą jakąkolwiek siłę.