Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dołóżcie 1 drzemkę za dnia, my też to przerabialiśmy a okazało się że mała była przemęczona i nie chciała za cholere zasypiać, dodatkowa drzemka zrobiła robotęKto zna dobry sposób na uśpienie 9 miesięcznego brzdąca wieczorem,
RNC nie wchodzi w rachubę ;)
Mój z godzinę przed uśpieniem walczy by nie zasnąć. Próbowaliśmy szumisia i inne pierdoły, mały jest zbyt twardy by się na takie ckliwe pierdy łapać.
Raz dziennie mały śpi około 11tej i tu nie walczy z "usypianiem" no może trochę, ale wieczorami to daje wycisk równo.dołóżcie 1 drzemkę za dnia, my też to przerabialiśmy a okazało się że mała była przemęczona i nie chciała za cholere zasypiać, dodatkowa drzemka zrobiła robotę

Możliwe że za mało, dajcie mu np dodatkowe spanie ok godz 15? byle nie za późno i za długoRaz dziennie mały śpi około 11tej i tu nie walczy z "usypianiem" no może trochę, ale wieczorami to daje wycisk równo.
Wstaje jak kur zapieje regularnie.
Edit: dobrze, że ja śpię oddzielnie hihi, żona ma przesrane.
Kurde nie mam insta.

I to była Wasza wspólna decyzja?Edit: dobrze, że ja śpię oddzielnie hihi, żona ma przesrane.

Oczywiście, że żony, udawałem wkurwionego żeby się czasem nie wycofała ale chłopie w duszy radowałem się ze szczęścia.I to była Wasza wspólna decyzja?![]()
Nie kombinować codziennie coś innego tylko ustalić powtarzalny rytuał. Kolacja, mleko, mycie, czytanka i spać.Kto zna dobry sposób na uśpienie 9 miesięcznego brzdąca wieczorem,
Mój z godzinę przed uśpieniem walczy by nie zasnąć. Próbowaliśmy szumisia i inne pierdoły, mały jest zbyt twardy by się na takie ckliwe pierdy łapać.
To wszystko robimy ale mała gnida nie daje za wygraną z godzinkę musi polewitować, obraca się jak mały zapaśnik na kołdrze dopiero jak się zmęczy to uśnie.Nie kombinować codziennie coś innego tylko ustalić powtarzalny rytuał. Kolacja, mleko, mycie, czytanka i spać.
Tak przynajmniej słyszałem. Młodsza śpi w 5 min a starsza po 40 min pyta co jedzą pingwiny
Szmatkę nasączyć wywarem z maku i dać dziecku do „memlania”, alternatywnie smoczek zamoczyć w spirytusie (powtarzać do skutku)Kto zna dobry sposób na uśpienie 9 miesięcznego brzdąca wieczorem,

Mówimy o Polskich dzieciach , nie o Ukraińskich.Szmatkę nasączyć wywarem z maku i dać dziecku do „memlania”, alternatywnie smoczek zamoczyć w spirytusie (powtarzać do skutku)![]()
Każdy ojciec wie, że nie sztuką jest uśpić, sztuką jest odłożyć ;)Kto zna dobry sposób na uśpienie 9 miesięcznego brzdąca wieczorem,

No właśnie moja bestia jak już uśpi to można obok odpalić Tomka Lisa i się nie obudziKażdy ojciec wie, że nie sztuką jest uśpić, sztuką jest odłożyć ;)![]()

Współczuje Twoim maluchom.Szmatkę nasączyć wywarem z maku i dać dziecku do „memlania”, alternatywnie smoczek zamoczyć w spirytusie (powtarzać do skutku)![]()

Czym skorupka nasiąknie za młodu czy cos takiego....Współczuje Twoim maluchom.
A w sumie to nie. Zazdroszczę odwagi.

później będzie od małpki łomem odklejałCzym skorupka nasiąknie za młodu czy cos takiego....![]()

Koniec juz tego smieszkowania Panowiepóźniej będzie od małpki łomem odklejał
![]()

A w to akurat wierzę, jakbym słyszał obok Tomka Lisa to też bym udawał, że śpię.No właśnie moja bestia jak już uśpi to można obok odpalić Tomka Lisa i się nie obudzi
![]()

Ta tylko trzeba mieć twardą psychę, by młot udarowy nie spędzał snu z powiek...A w to akurat wierzę, jakbym słyszał obok Tomka Lisa to też bym udawał, że śpię.
![]()

Polecam zestawy albika. Na to pióro możesz nagrać piosenki. W każdej książce jest kilka piosenek które wybiera jak wskaże odpowiednią ikonkę. Pierwszy wydatek największy, później już jest sporo taniej. My zaczynaliśmy od tego:Może ktoś będzie wiedział co to mogłoby być. Szukam jakiegoś urządzenia/zabawki dla córki, z którego będzie mogła sobie puszczać muzykę. Chodzi o coś nieskomplikowanego, z jednym lub kilkoma przyciskami, gdzie mogłaby sobie wybrać kolejny utwór/muzyczkę. Jakby dodatkowo można byłoby wgrać tam swoje melodie albo podłączyć pendrivea to już w ogóle. Teraz ma taką miniperkusję z kilkoma melodiami, gdzie jeden przycisk to demo i krótkie kawałki. Chciałbym jej to urozmaicić.
Facet z terenówki chyba rzadko bywał w domu