Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A na co mi syn do tego, kupuje sobie na urodziny (jestem chwilę przed więc wrzutka akurat)
Szczęściarz, ja w grudniu mam 40 ale prezent już dostałem (tokarka stoi w warsztacie). Teraz kombinuję jakich argumentów użyć by kupić jeszcze kilka innych maszynA na co mi syn do tego, kupuje sobie na urodziny (jestem chwilę przed więc wrzutka akurat)
powiedz ze to na 45 i 50 urodzinySzczęściarz, ja w grudniu mam 40 ale prezent już dostałem (tokarka stoi w warsztacie). Teraz kombinuję jakich argumentów użyć by kupić jeszcze kilka innych maszyn
tak, wiem
Tak już mówiłem przy zakupie tokarkipowiedz ze to na 45 i 50 urodziny
Aku siądzie to recznie bedziesz nawiał, a potem wez sie tlumacz z żył na przedramionach heheheniby spoko ale gówniak się nie zmęczy i zabawa potrwa aż aku siądzie
chcę, razem z ich bobcatem
tu się nie ma co pierdolić sąsiadami. Kupuj jej najbardziej wypasioną empecetkę i niech nakurwiamłoda ogląda bajkę Bluey
(top bajka swoją drogą )
W pewnym odcinku psiak gra na elektronicznej perkusji, no i młoda razem z nim paluchami macha i uderza w rytm po stole.
No ale do rzeczy, wpisałem w google i takie coś mi się pojawiło
Ma 3,5 roku ale na 4 albo 5 urodziny kto wie czy coś muzycznego nie wyląduje u niej w pokoju.
Ogólnie to jak słyszy muzykę albo zaczyna tańczyć i podspiewywać albo sobie rękami i nogami przy stole w rytm stuka.
Nie wiem czy sąsiedzi już mają być w strachu?