Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A na co mi syn do tego, kupuje sobie na urodziny (jestem chwilę przed więc wrzutka akurat)

Szczęściarz, ja w grudniu mam 40 ale prezent już dostałem (tokarka stoi w warsztacie). Teraz kombinuję jakich argumentów użyć by kupić jeszcze kilka innych maszynA na co mi syn do tego, kupuje sobie na urodziny (jestem chwilę przed więc wrzutka akurat)
![]()

powiedz ze to na 45 i 50 urodzinySzczęściarz, ja w grudniu mam 40 ale prezent już dostałem (tokarka stoi w warsztacie). Teraz kombinuję jakich argumentów użyć by kupić jeszcze kilka innych maszyn
tak, wiem

Tak już mówiłem przy zakupie tokarkipowiedz ze to na 45 i 50 urodziny
![]()

Aku siądzie to recznie bedziesz nawiał, a potem wez sie tlumacz z żył na przedramionach heheheniby spoko ale gówniak się nie zmęczy i zabawa potrwa aż aku siądzie
![]()
chcę, razem z ich bobcatem
)
tu się nie ma co pierdolić sąsiadami. Kupuj jej najbardziej wypasioną empecetkę i niech nakurwiamłoda ogląda bajkę Bluey
(top bajka swoją drogą)
W pewnym odcinku psiak gra na elektronicznej perkusji, no i młoda razem z nim paluchami macha i uderza w rytm po stole.
No ale do rzeczy, wpisałem w google i takie coś mi się pojawiło
Ma 3,5 roku ale na 4 albo 5 urodziny kto wie czy coś muzycznego nie wyląduje u niej w pokoju.
Ogólnie to jak słyszy muzykę albo zaczyna tańczyć i podspiewywać albo sobie rękami i nogami przy stole w rytm stuka.
Nie wiem czy sąsiedzi już mają być w strachu?
![]()
Ale to rozegrałyZazwyczaj ja gotuję, dzisiaj żona zrobiła jakieś tam spaghetti.
Żona do córki: I jak, pyszne?
Córka: Tak średnio, tata robi lepszy obiadek.
Tak się zakrztusiłem, że mało brakowało i bym spłynął
![]()

Dobre dobre, ale nie tym razemAle to rozegrały
„Tata najlepszy kucharz, teraz już tylko On musi gotować”![]()
I to była Wasza wspólna decyzjaDobre dobre, ale nie tym razem
Zawsze jak mam możliwość to ja wolę gotować. Zawsze tak u nas było.

A spierdalaj panI to była Wasza wspólna decyzja
![]()

Jak mówię starej żeby zrobiła kawę to zawsze mówi, że ja robię lepszą... Wstaję i robięAle to rozegrały
„Tata najlepszy kucharz, teraz już tylko On musi gotować”![]()

A co to za sztuka zrobić kawę. Bierzesz trzy łyżeczki primy do kubka, zalewasz wrzątkiem i mieszasz śrubokrętem.Jak mówię starej żeby zrobiła kawę to zawsze mówi, że ja robię lepszą... Wstaję i robię![]()
Najważniejsze że to Wasza wspólna decyzja.Jak mówię starej żeby zrobiła kawę to zawsze mówi, że ja robię lepszą... Wstaję i robię![]()
A co to za sztuka zrobić kawę. Bierzesz trzy łyżeczki primy do kubka, zalewasz wrzątkiem i mieszasz śrubokrętem.

Jeszcze śrubokręt musi być ujebany smarem lub płynem hamulcowym.
W przepisie brakuje tylko adnotacji aby NIGDY nie myć kubka z pomocą płynu do naczyń