Newsy MMA Userów

W drugą stronę to też działa, laska sama się z nim umówiła w wiadomym celu, już po fakcie się z nim obściskiwała, opowiadała, że uciekała z hotelu, bo goniła ją ochrona, a na monitoringu widać, że normalnie wychodzi i zamawia taksówkę. Z kolei na niekorzyść Conora warto dodać, że miała sporo siniaków, których rudy nie potrafił za bardzo wytłumaczyć, ale ogólnie poza tym, że uprawiali ostry sex i fakt, że rudy to ciężki menel to za bardzo dowodów na gwałt akurat w tej sprawie nie było :matt:

u Yoela srogie wspomagacze wjchały, a do tego nawet zalążki kombinacji bokserskich można tam dostrzec, to może być formuła dla niego :beczka:

Mi się ogólnie kickboxing/k1/muay thai w małych rękawicach mega podoba, więc taka formuła też do mnie trafia, bo w bareknuckle jednak za dużo jest dla mnie kontuzji, ale nie wiem po co to g&p dodatkowo, niepotrzebne zamieszanie to tylko moim zdaniem wprowadza, bo chyba gość z dołu nie będzie wciągał do gardy, a jak już ktoś pada po akcji bokserskiej to takie g&p raczej i tak kończy wtedy walkę, więc poza skrojeniem zasad pod Sianosa, to nie wiem czy to potrzebne
Zobaczymy dalej, bo ta "walka" to z "zawodnikiem od slapów" co w każdej innej formule dostaje KO1!

Nie określiłbym tego jakimś dużym wyczynem ze strony Japończyka, raz że to sparing dwa że TDA Gruzina wynosi zaledwie 36%. Pantoja prócz zapasów ma jeszcze BJJ więc nawet jak nie obali to może w klinczu pod siatką założyć plecak Asakurze czego Merab nie potrafi.
Racja. Chciałbym zobaczyć Asakurę w pełnej 5 minutowej rundzie. Wtedy można byłoby ocenić jak broni obaleń i jak wytrzymuje intensywność Meraba.

Widzielibyśmy wtedy jak bardzo styl Gruzina wykluczy atuty stójkowe Japończyka i na co go stać.

Nie określiłbym tego jakimś dużym wyczynem ze strony Japończyka, raz że to sparing dwa że TDA Gruzina wynosi zaledwie 36%. Pantoja prócz zapasów ma jeszcze BJJ więc nawet jak nie obali to może w klinczu pod siatką założyć plecak Asakurze czego Merab nie potrafi.
TD Meraba nie jest może jakieś wybitne, ale trzeba brać uwagę ile on ma tych prób w walkach, a udanych aż 6,1 na 15 min., czyli bardzo dużo... pewnie jakby trochę mniej by próbował, to średnia byłaby lepsza
✓ Islam (53%) 3,19
✓ Dricus (50%) 3,04
✓ Khabib (48%) 5,32!
✓ Bones (45%) 1,89
✓ DC (44%) 1,83
✓ Charles (40%) 2,25
✓ Belal (39%) 2,28
✓ Arman (37%) 3,25
✓ Gamer (35%) 5,25!
✓ Henry (32%) 1,99
✓ Sterling (27%) 2,31

Back