D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dżrim kam czru
Zobaczymy dalej, bo ta "walka" to z "zawodnikiem od slapów" co w każdej innej formule dostaje KO1!W drugą stronę to też działa, laska sama się z nim umówiła w wiadomym celu, już po fakcie się z nim obściskiwała, opowiadała, że uciekała z hotelu, bo goniła ją ochrona, a na monitoringu widać, że normalnie wychodzi i zamawia taksówkę. Z kolei na niekorzyść Conora warto dodać, że miała sporo siniaków, których rudy nie potrafił za bardzo wytłumaczyć, ale ogólnie poza tym, że uprawiali ostry sex i fakt, że rudy to ciężki menel to za bardzo dowodów na gwałt akurat w tej sprawie nie było
u Yoela srogie wspomagacze wjchały, a do tego nawet zalążki kombinacji bokserskich można tam dostrzec, to może być formuła dla niego
Mi się ogólnie kickboxing/k1/muay thai w małych rękawicach mega podoba, więc taka formuła też do mnie trafia, bo w bareknuckle jednak za dużo jest dla mnie kontuzji, ale nie wiem po co to g&p dodatkowo, niepotrzebne zamieszanie to tylko moim zdaniem wprowadza, bo chyba gość z dołu nie będzie wciągał do gardy, a jak już ktoś pada po akcji bokserskiej to takie g&p raczej i tak kończy wtedy walkę, więc poza skrojeniem zasad pod Sianosa, to nie wiem czy to potrzebne
W sumie Merab i tak wywróci prędzej czy później. On jest często zatrzymywany tylko, że on nie przestaje.Sparring medialny...![]()
![]()
Hmmm być może pokazówa ...
Racja. Chciałbym zobaczyć Asakurę w pełnej 5 minutowej rundzie. Wtedy można byłoby ocenić jak broni obaleń i jak wytrzymuje intensywność Meraba.Nie określiłbym tego jakimś dużym wyczynem ze strony Japończyka, raz że to sparing dwa że TDA Gruzina wynosi zaledwie 36%. Pantoja prócz zapasów ma jeszcze BJJ więc nawet jak nie obali to może w klinczu pod siatką założyć plecak Asakurze czego Merab nie potrafi.
No przecież pojechała z ZaboremPokazała kuciapę?

Zabor przyjmie postawę austina i będzie gitNo przecież pojechała z Zaborem![]()
TD Meraba nie jest może jakieś wybitne, ale trzeba brać uwagę ile on ma tych prób w walkach, a udanych aż 6,1 na 15 min., czyli bardzo dużo... pewnie jakby trochę mniej by próbował, to średnia byłaby lepszaNie określiłbym tego jakimś dużym wyczynem ze strony Japończyka, raz że to sparing dwa że TDA Gruzina wynosi zaledwie 36%. Pantoja prócz zapasów ma jeszcze BJJ więc nawet jak nie obali to może w klinczu pod siatką założyć plecak Asakurze czego Merab nie potrafi.
W sobotę Dawid Romański wystąpi w walce wieczoru na gali Fight Club Rush 22. Rywalem będzie rodowity Szwed, Rohullah Yousofi, a stawką pojedynku mistrzostwo wagi koguciej.
E tam. To tylko gruby beciak.Zabor to ultra-pizda.
Haha kolejny proces xD
Haha kolejny proces xD