Newsy MMA Userów

@Cassius42 jak coś się pojawi w fanklubie to oznaczaj :jjsmile: :pudzianfap:
Z 10 lat za późno Karolina ale trudno.
A na tym zdjęciu w tle wygląda jak nie ona. Może to fejkowe konto. W ogóle w dobie fotoszopa, deepfake, itd. To może być dobry pomysł na biznes takie fejk OF.
Ta fotkę w tle to już chyba kiedyś dawno widziałem, chyba na jej IG...

Czemu nigdzie nie ma tematu o Conorze ? Na wielu innych portalach zagranicznych też jakaś dziwna cisza.

“You’re rapist, what do you think?”

X2o5tj-Rvuo6-Zk-M3f.gif

Nic o tym, że Conor nasłał na nią bandziorów i dźgneli nożem jej faceta ? Nic o opinii doktora, który ją potem badał po tym gwałcie ? O innej babeczce co wyskoczyła z jachtu i jej auto spalili ? Bardzo ciekawe. Jakby to był inny zawodnik UFC to już by wyleciał na zbity pysk ale nie ten zjeb.
Swoją drogą, myślałem, że za brutalne gwałty to się idzie do pierdla, a nie przelewa drobne w ramach przepraszam i idzie się do domu

Swoją drogą, myślałem, że za brutalne gwałty to się idzie do pierdla, a nie przelewa drobne w ramach przepraszam i idzie się do domu
Ja się nie znam na prawie. Wiem, że to była sprawa cywilna, a nie kryminalna. OJ Simpson też przegrał cywilną i musiał płacić w kryminalnej jednak się wywinął.

Tu jest dobry podcast o tym

Last edited by a moderator:
Nic o tym, że Conor nasłał na nią bandziorów i dźgneli nożem jej faceta ? Nic o opinii doktora, który ją potem badał po tym gwałcie ? O innej babeczce co wyskoczyła z jachtu i jej auto spalili ? Bardzo ciekawe. Jakby to był inny zawodnik UFC to już by wyleciał na zbity pysk ale nie ten zjeb.
Daaaaamn, ja chyba troche nie w obiegu. Powiesz cos wiecej, podlinkujezz jakies artykuly?

A tutaj widać że Romero walczył jednak z kim innym.

Orientuje się ktoś co to za organizacja ? Jakie zasady itd ? Nawet Jon Jones tam był na trybunach.
Organizacja to Dirty Boxing Championship. Perry jest współzałożycielem. Boks na gołe pięści + łokcie i gnp. Szukałem transmisji, ale było to zamknięte wydarzenie nie pokazywane nigdzie.

Nie wiem jak to rozwiną. Liczę na transmisję z kolejnej gali.

W drugą stronę to też działa, laska sama się z nim umówiła w wiadomym celu, już po fakcie się z nim obściskiwała, opowiadała, że uciekała z hotelu, bo goniła ją ochrona, a na monitoringu widać, że normalnie wychodzi i zamawia taksówkę. Z kolei na niekorzyść Conora warto dodać, że miała sporo siniaków, których rudy nie potrafił za bardzo wytłumaczyć, ale ogólnie poza tym, że uprawiali ostry sex i fakt, że rudy to ciężki menel to za bardzo dowodów na gwałt akurat w tej sprawie nie było :matt:
Zapomniałem dać linka. Sory.

u Yoela srogie wspomagacze wjchały, a do tego nawet zalążki kombinacji bokserskich można tam dostrzec, to może być formuła dla niego :beczka:
Dziwne, tutaj walczą w 4 uncjowych rękawicach do MMA… być może spowodowane jest to tym, że było zastępstwo i gość nie chciał ryzykować poważnych obrażeń?

edit. Widzę po relacjach, że wszyscy walczyli tam w sparingowych rękawicach. Musiałem coś pomylić…

Mi się ogólnie kickboxing/k1/muay thai w małych rękawicach mega podoba, więc taka formuła też do mnie trafia, bo w bareknuckle jednak za dużo jest dla mnie kontuzji, ale nie wiem po co to g&p dodatkowo, niepotrzebne zamieszanie to tylko moim zdaniem wprowadza, bo chyba gość z dołu nie będzie wciągał do gardy, a jak już ktoś pada po akcji bokserskiej to takie g&p raczej i tak kończy wtedy walkę, więc poza skrojeniem zasad pod Sianosa, to nie wiem czy to potrzebne

W drugą stronę to też działa, laska sama się z nim umówiła w wiadomym celu, już po fakcie się z nim obściskiwała, opowiadała, że uciekała z hotelu, bo goniła ją ochrona, a na monitoringu widać, że normalnie wychodzi i zamawia taksówkę. Z kolei na niekorzyść Conora warto dodać, że miała sporo siniaków, których rudy nie potrafił za bardzo wytłumaczyć, ale ogólnie poza tym, że uprawiali ostry sex i fakt, że rudy to ciężki menel to za bardzo dowodów na cokolwiek tam nie było :matt:

u Yoela srogie wspomagacze wjchały, a do tego nawet zalążki kombinacji bokserskich można tam dostrzec, to może być formuła dla niego :beczka:

Mi się ogólnie kickboxing/k1/muay thai w małych rękawicach mega podoba, więc taka formuła też do mnie trafia, bo w bareknuckle jednak za dużo jest dla mnie kontuzji, ale nie wiem po co to g&p dodatkowo, niepotrzebne zamieszanie to tylko moim zdaniem wprowadza, bo chyba gość z dołu nie będzie wciągał do gardy, a jak już ktoś pada po akcji bokserskiej to takie g&p raczej i tak kończy wtedy walkę, więc poza skrojeniem zasad pod Sianosa, to nie wiem czy to potrzebne
Myślę, że jak najbardziej chcieli uzyskać efekt prawdziwej walki bez jak to właśnie określiłeś bare knukle, eliminując przy tym pasywność w klinczu i parterze.

Muay Thai/ K1 w rękawicach do MMA rewelacja. Na nowo zdefiniowało to podejście do obrony i poprawiło atrakcyjność pojedynków.

Back