W drugą stronę to też działa, laska sama się z nim umówiła w wiadomym celu, już po fakcie się z nim obściskiwała, opowiadała, że uciekała z hotelu, bo goniła ją ochrona, a na monitoringu widać, że normalnie wychodzi i zamawia taksówkę. Z kolei na niekorzyść Conora warto dodać, że miała sporo siniaków, których rudy nie potrafił za bardzo wytłumaczyć, ale ogólnie poza tym, że uprawiali ostry sex i fakt, że rudy to ciężki menel to za bardzo dowodów na cokolwiek tam nie było
u Yoela srogie wspomagacze wjchały, a do tego nawet zalążki kombinacji bokserskich można tam dostrzec, to może być formuła dla niego
Mi się ogólnie kickboxing/k1/muay thai w małych rękawicach mega podoba, więc taka formuła też do mnie trafia, bo w bareknuckle jednak za dużo jest dla mnie kontuzji, ale nie wiem po co to g&p dodatkowo, niepotrzebne zamieszanie to tylko moim zdaniem wprowadza, bo chyba gość z dołu nie będzie wciągał do gardy, a jak już ktoś pada po akcji bokserskiej to takie g&p raczej i tak kończy wtedy walkę, więc poza skrojeniem zasad pod Sianosa, to nie wiem czy to potrzebne