Joker
Legacy FC Light Heavyweight
juz lepiej jakby tego glupiego Mokaeva zostawili i dali go Alexandre niz debiutant ktory kiedys przegral z Kape

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

SHAVKAT
Nic specjalnego. Kałeswu robiło podobne akcje już wcześniej. A więc wiecie co mamy, kolejnyO kurwa walka o pas na debiut.![]()

Conor promotor
@Cassius42Nic specjalnego. Kałeswu robiło podobne akcje już wcześniej. A więc wiecie co mamy, kolejny
Ale mamy też kilku dobrych statystyków na forum, pytanie tylko czy znajdzie się jakiś dzielny mąż który podejmie się skomplikowanego zadania jakim jest zliczenie WSZYSTKICH REKORDÓW najlepszej organizacji MMA w Europie? (Oczywiście rekordy ogłaszane wszem i wobec zarówno przez kelnera jak i reżysera są oficjalnie zaliczane do statystyk)
Nie wiem, może któryś z kolegów:
@Varive
@zielony666
@Cassius42
Ktokolwiek chętny ?![]()
Ja wymiękam, było 107 gal KSW na każdej kilka lub kilkanaście rekordów, życia by nie starczyło, żeby to ogarnaćNic specjalnego. Kałeswu robiło podobne akcje już wcześniej. A więc wiecie co mamy, kolejny
Ale mamy też kilku dobrych statystyków na forum, pytanie tylko czy znajdzie się jakiś dzielny mąż który podejmie się skomplikowanego zadania jakim jest zliczenie WSZYSTKICH REKORDÓW najlepszej organizacji MMA w Europie? (Oczywiście rekordy ogłaszane wszem i wobec zarówno przez kelnera jak i reżysera są oficjalnie zaliczane do statystyk)
@Varive
@zielony666
@Cassius42
Ktokolwiek chętny ?![]()
Ja wymiękam, było 107 gal KSW na każdej kilka lub kilkanaście rekordów, życia by nie starczyło, żeby to ogarnać
Aż tak pilnie nie śledzę KSW, a tym bardziej wypowiedzi...Nic specjalnego. Kałeswu robiło podobne akcje już wcześniej. A więc wiecie co mamy, kolejny
@Varive
@zielony666
@Cassius42
Ktokolwiek chętny ?![]()

Tak to czasami bywa w wadze kurczakowej... w KSW to tak robili ale w ciężkiej dla Filipa... Todd Duffee, Augusto Sakai...O kurwa walka o pas na debiut.![]()

Kolego, nie spamuj w newsach proszę. Zostaw chociaż ten temat bez śmieci. Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru!Tak to czasami bywa w wadze kurczakowej... w KSW to tak robili ale w ciężkiej dla Filipa... Todd Duffee, Augusto Sakai...
Widać że UFC jest w d...![]()

107 gal, a to kolega już je widział, to mam pytanko kto na KSW 100 walczył z PudzianemJa wymiękam, było 107 gal KSW na każdej kilka lub kilkanaście rekordów, życia by nie starczyło, żeby to ogarnać

bo mi wyleciało z głowy, a na Tapology nie widzę tej walki...Czy może kolega wyjawić oplotowi gdzie dokładnie jest miejsce na umieszczenie takich dyskusji na forum proszę? Chętnie skorzystam równieżKolego, nie spamuj w newsach proszę. Zostaw chociaż ten temat bez śmieci. Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru!![]()

dolicz se KSW eliminacje i KSW extra i inne gówna to Ci wyjdzie 107107 gal, a to kolega już je widział, to mam pytanko kto na KSW 100 walczył z Pudzianembo mi wyleciało z głowy, a na Tapology nie widzę tej walki...

Czy może kolega wyjawić oplotowi gdzie dokładnie jest miejsce na umieszczenie takich dyskusji na forum proszę? Chętnie skorzystam również![]()

Zaspałem chwilę przy konstruowaniu pytania i juz teraz chuj, po ptokach

Wreszcie zrozumieli, że jeśli chcą się utrzymać na rynku to muszą brać przykład od najlepszychO kurwa walka o pas na debiut.![]()
Czy może kolega wyjawić oplotowi gdzie dokładnie jest miejsce na umieszczenie takich dyskusji na forum proszę? Chętnie skorzystam również![]()
Conor promotor

To może przeczytał mojegoView attachment 110817
A dopiero co rozmawialiśmy chwilkę na temat rekordów KSW. Kogoś chyba pupa piecze że nie wyprzedał hali w pepikowie
Kelner faktycznie musi ambitnie czytać cohones![]()

I Hill to bierze
Oj nie wiem, dla mnie 50/50I Hill to bierze