Newsy MMA Userów

icegif-520.gif

Pozowanie z repliką pasa dla najlepszego matkojebcy.

jaki ten topuria typuria tfu, jest żałosny, Max musisz mu nawsadzac sęków na morde coby mu się odechciało, jeszcze będzie się pruł do takiej legendy jak Max, chujoza zwykła : D

Jak to dotrwa w takim stanie do końca to szykuje się najlepsza główna w tym roku. Jak za starych gal UFC, połaczenie mało medialnych super sportowców z aspektem promocyjnym w postaci Diaza. Jeszcze jakby na tą galę wyjebali Janka na glowną to byłby kosmos. Asakura trochę z dupy TS, ale poziom sportowy trzyma. Chyba nikt tam z 57 nie ma długiej serii zwycięstw, żeby mieć jakieś pretensje.

O kurwa walka o pas na debiut. :benny:
Nic specjalnego. Kałeswu robiło podobne akcje już wcześniej. A więc wiecie co mamy, kolejny :roberteyeblinking:

Ale mamy też kilku dobrych statystyków na forum, pytanie tylko czy znajdzie się jakiś dzielny mąż który podejmie się skomplikowanego zadania jakim jest zliczenie WSZYSTKICH REKORDÓW najlepszej organizacji MMA w Europie? (Oczywiście rekordy ogłaszane wszem i wobec zarówno przez kelnera jak i reżysera są oficjalnie zaliczane do statystyk)

Nie wiem, może któryś z kolegów:
@Varive
@zielony666
@Cassius42

Ktokolwiek chętny ? :burnit:

Conor promotor

O kurwa. Król będzie miał problem doizyć 40 lat. Straszne to jest. Będę miał koszmary nocne.

Nic specjalnego. Kałeswu robiło podobne akcje już wcześniej. A więc wiecie co mamy, kolejny :roberteyeblinking:

Ale mamy też kilku dobrych statystyków na forum, pytanie tylko czy znajdzie się jakiś dzielny mąż który podejmie się skomplikowanego zadania jakim jest zliczenie WSZYSTKICH REKORDÓW najlepszej organizacji MMA w Europie? (Oczywiście rekordy ogłaszane wszem i wobec zarówno przez kelnera jak i reżysera są oficjalnie zaliczane do statystyk)

@Varive
@zielony666
@Cassius42

@Cassius42

@Varive
@zielony666
@Cassius42

Ja wymiękam, było 107 gal KSW na każdej kilka lub kilkanaście rekordów, życia by nie starczyło, żeby to ogarnać

Ja wymiękam, było 107 gal KSW na każdej kilka lub kilkanaście rekordów, życia by nie starczyło, żeby to ogarnać

@Varive
@zielony666
@Cassius42

Aż tak pilnie nie śledzę KSW, a tym bardziej wypowiedzi...
panów Kalwi & Lewi
1727281619093.png

:kawulzbani:
A tym bardziej po moim rekordowym poście gdzie nie było już KSW...:wink::mamed::fjedzia:
Najlepszy byłby tu kolega @zielony666 jeden z największych fanów KSW na Cohones (oficjalny przedstawiciel KSW na Niderlandy!), wychwalający Ich pod niebiosa na każdym Live...największy wróg i hejter tej małej organizacyjki mma jaką jest ten OKTAGON... :wink: :lol:

107 gal, a to kolega już je widział, to mam pytanko kto na KSW 100 walczył z Pudzianem :wink::lol: bo mi wyleciało z głowy, a na Tapology nie widzę tej walki...

Kolego, nie spamuj w newsach proszę. Zostaw chociaż ten temat bez śmieci. Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru! :conorsalute:
Czy może kolega wyjawić oplotowi gdzie dokładnie jest miejsce na umieszczenie takich dyskusji na forum proszę? Chętnie skorzystam również :pudzianfap:

Twoja twarz Longer, zresztą też nie jest jak z wyjścia z pod prysznica... a to był tylko Sianos (8-9 MMA) (3-4 FEN) (2-3 Babilon) który przegrywal przez KO z Bajorem, Pałaszem, Bukowskim (3-3), Stawowym, czy ostatnio z Olim (44 lata!), a tu była ciężka walka na decyzję...

Screenshot_2024-10-13-13-50-49-20_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

A dopiero co rozmawialiśmy chwilkę na temat rekordów KSW. Kogoś chyba pupa piecze że nie wyprzedał hali w pepikowie
Kelner faktycznie musi ambitnie czytać cohones:beczka:

Last edited:
Back