Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ShureAss wraca?
Przestali mu umniejszać jak wpierdolił ich przyjacielowi Cipkowi.Pudzian na 99% z Panem Parobcem bo od jakiegoś czasu Mostkowiak pucuje się do niego na soszialach. A jak wiadomo kółko różańcowe z WCA jest antyPudzian.
View attachment 110546View attachment 110547

Kiedyś to było...Pudzian na 99% z Panem Parobcem bo od jakiegoś czasu Mostkowiak pucuje się do niego na soszialach. A jak wiadomo kółko różańcowe z WCA jest antyPudzian.
View attachment 110546View attachment 110547

I później skruszony Łukaszek „miałem na myśli, że nie miałem na myśli”Kiedyś to było...
![]()

Bagi nadal w formie.
Bagi nadal w formie.
Zawodników jest tam w chuj, zawody jeszcze trwają do jutra.Był jeszcze jakiś inny uczestnik na tych zawodach?
Literki to pewnie kat wiekowe weteranów. Im wyższy numer tym starsi.Zawodników jest tam w chuj, zawody jeszcze trwają do jutra.
Szukam go w wynikach i nie moge znaleźć... może go jeszcze nie dodali, gość rywalizuje w kategorii weterani, jest pięć odzielnych grup na każdą wagę, A,B,C,D,E i nie mogę go tam znaleźć, ale chyba tylko wyniki grupy A i B są pełne
Tak czy inaczej to jest pięć mistrzów z każdej wagi, a wag jest z 8? Jak w boksie. Nie wiem na czym polegają te grupy, ale wątpię że mistrzostwo weteranów w jakieś tam grupie D to jakiś prestiż.

co w rodzinie to w rodzinie
SHAMA