Newsy MMA Userów

ShureAss wraca? :juanlaugh:

Pudzian na 99% z Panem Parobcem bo od jakiegoś czasu Mostkowiak pucuje się do niego na soszialach. A jak wiadomo kółko różańcowe z WCA jest antyPudzian.

IMG_3720.jpeg
IMG_3721.jpeg

Pudzian na 99% z Panem Parobcem bo od jakiegoś czasu Mostkowiak pucuje się do niego na soszialach. A jak wiadomo kółko różańcowe z WCA jest antyPudzian.

View attachment 110546View attachment 110547
Przestali mu umniejszać jak wpierdolił ich przyjacielowi Cipkowi.

Swoją drogą to jaką narrację budowali wokół Pudziana jest groteskowe biorąc pod uwagę następne wydarzenia.

A najbardziej śmiać mi się chce z Przybysza który marzy o walce z pedzianem, gdzie nawet Janikowski 20kg cięższy mówi że Pudzian by go połamał, ale Sebek by dał rade :juanlaugh:

Bagi nadal w formie.

Był jeszcze jakiś inny uczestnik na tych zawodach?
Zawodników jest tam w chuj, zawody jeszcze trwają do jutra.
Szukam go w wynikach i nie moge znaleźć... może go jeszcze nie dodali, gość rywalizuje w kategorii weterani, jest pięć odzielnych grup na każdą wagę, A,B,C,D,E i nie mogę go tam znaleźć, ale chyba tylko wyniki grupy A i B są pełne
Tak czy inaczej to jest pięć mistrzów z każdej wagi, a wag jest z 8? Jak w boksie. Nie wiem na czym polegają te grupy, ale wątpię że mistrzostwo weteranów w jakieś tam grupie D to jakiś prestiż.

Zawodników jest tam w chuj, zawody jeszcze trwają do jutra.
Szukam go w wynikach i nie moge znaleźć... może go jeszcze nie dodali, gość rywalizuje w kategorii weterani, jest pięć odzielnych grup na każdą wagę, A,B,C,D,E i nie mogę go tam znaleźć, ale chyba tylko wyniki grupy A i B są pełne
Tak czy inaczej to jest pięć mistrzów z każdej wagi, a wag jest z 8? Jak w boksie. Nie wiem na czym polegają te grupy, ale wątpię że mistrzostwo weteranów w jakieś tam grupie D to jakiś prestiż.
Literki to pewnie kat wiekowe weteranów. Im wyższy numer tym starsi.
Bagi generalnie na zawodach krajowych startuje w adult i w weteranach, nie wiem jak za granicą bo dawno już nie śledzę bjj. Na mistrzostwach Polski w adults zazwyczaj jest w rejonach pudła. Więc jak na swój wiek jest solidnym gościem.

Pewnie sporo osób widziało. Ale jeśli ktoś narzeka na emocje w UFC itd i wciskanie do siatki to proszę sobie obejrzeć jak w Glory wielki "Champ" Verhoeven wygląda na tle chujowego jednopłaszczyznowego pracownika burger kinga
( I to nie MMA tylko kurwa K1 a więc stójka)

:jarolaugh:

Last edited:
Back