Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Serio Norman to wstawił? (GIF z Cormierem jak kiwa głową na boki)
według mnie powinni zamienić kolejnośćPetr Yan vs. Aljamain Sterling II planowane na galę UFC 263
Co-main eventem ma być drugie starcie Deiveson Figueiredo z Brandonem Moreno
Joczu się wygadał, że Marian broni pas z Kazieczko. Gala KSW 60 prawdopodobnie 24.04.
W sumie to Kazieczko zasłużył tą serią wygranych Borys kontuzja a Shamil nie wiadmo co z nim dalej i czy by zbił do 70- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtu.be
Chyba coś się zepsuło bo nie a dublatest
Zawalczy na EFM u Sawickiego. Dziś ogłoszenie jego walki w Octagon Live.Doszły mnie słuchy, że Skiba może zawalczyć w kwietniu na ksw. Ale jest to najmniej potwierdzone info ze wszystkich jakie do tej pory wrzuciłem. Samemu nie chce mi się w to wierzyć.
Ok tą wersję też słyszałem, jesteś kolejnym źródłem więc liczę, że tak będzieZawalczy na EFM u Sawickiego. Dziś ogłoszenie jego walki w Octagon Live.

Może wiesz o której godzinie ? Chętnie obejrzęniedziele walczy koike
gala rusza o 6 a koike walczy w 11 walce, pewnie kolo 10-11Może wiesz o której godzinie ? Chętnie obejrzę
posluchajcie co on gada pierwsze 30 minut piekny odlot
Streszczenie
Leki:
Stoperan Nasen Paracetamol Butelka wina (lekarz przepisał na sen) krople CBD Hydroksyzyna ziółka takie kurwa mega mocne koncentrat konopii indyskich, taki miodzik kroplówy 2 transfuzje krwi 2 kroplówy z żelaza olfeny mocne
Schorzenia:
sraczka bezsenność dziurawe jelito udar paranoje pocenie odwodnienie organizmu halucynacje dreszcze niedobór żelaza wewnętrzne krwawienie albo hemoroidy albo rozjebane bebechy albo jelita 80-90% rak jelita grubego (okazało sie, że nie) Crohn-Leśniewskiego zakrzep w zyle niedokrwienie rozjebane stawy wkurwienie kurwa, co ja mam zawał?