Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na KSW 51 walka o pas w kategorii koguciej Antun Račić – Damian Stasiak. a na KSW 52 Salahdine Parnasse - Ivan Buchinger o pas w kategorii piórkowej.
Kolejny zagraniczny zawodnik wbije gwoździa do trumny KSW.Artur Gwóźdź chyba jest menadżerem Buchingera xD
Do trumny? masz cos zgłową? pisałem ci zebys nieogladał tyle patoli fame, dupsko musi bardzo cie piec z powodu gal KSW51 i 52 hahaKolejny zagraniczny zawodnik wbije gwoździa do trumny KSW.
Sposób wypowiedzi się zaostrzado
Do trumny? masz cos zgłową? pisałem ci zebys nieogladał tyle patoli fame, dupsko musi bardzo cie piec z powodu gal KSW51 i 52 haha
sie gra sie umie,a z patola trzeba krotkoSposób wypowiedzi się zaostrza![]()
Pan Artur by nie pozwolił swoim za tak mało dorabiać6 tysi za 3 miesiące dla dwóch osób? Szybka matematyka mówi, ze to tysiąc na miesiąc? Co oni w tych gymach pańszczyzne jakąś odrabiają czy co?
Pewnie zlecenie i kilka treningów w miesiącu6 tysi za 3 miesiące dla dwóch osób? Szybka matematyka mówi, ze to tysiąc na miesiąc? Co oni w tych gymach pańszczyzne jakąś odrabiają czy co?
Jakby ze słowa "Ron" wyjebać parę liter, kilka dodać i poukładać je w odpowiedniej kolejności to wyjdzie "Kawul". Przypadek? No chyba kurwa nie bardzo....do
Do trumny? masz cos zgłową? pisałem ci zebys nieogladał tyle patoli fame, dupsko musi bardzo cie piec z powodu gal KSW51 i 52 haha
To jakiś psychofan KSW lub któryś pracownik od nich na fejku.Jakby ze słowa "Ron" wyjebać parę liter, kilka dodać i poukładać je w odpowiedniej kolejności to wyjdzie "Kawul". Przypadek? No chyba kurwa nie bardzo....
Przeciez jak ty niebęde podniecał sie patologią fameTo jakiś psychofan KSW lub któryś pracownik od nich na fejku.
"Kiedy świat się zawaliPrzeciez jak ty niebęde podniecał sie patologią fame
MAsz racje cisnij z patolą,no chyba ze sam sie wychowałes w takim srodowisku:D"Kiedy świat się zawali
Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I
Ratują nerwy ze stali
Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I
Kiedy świat się zawali
Głowa w górze
Przecież wiesz że nie umrzesz
I ciśniesz z kurwami"
![]()
Ja nieMAsz racje cisnij z patolą,no chyba ze sam sie wychowałes w takim srodowisku:D
Maciej, spokojnie. To tylko plotka. Do tej walki nie dojdzie, bo Ishi ma walkę w PFL.To będzie nudniejsza walka od Fries - Henrique, lol