Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
teraz zostaje irving.Ależ tam będzie wspaniała atmosfera.
LBJ podpisał maxa na 2 lata i coś ćwierkało o Irvingu w Nets za Westbricka.teraz zostaje irving.
co tutaj się wydarzy?

Jak nie dojdzie do skutku transfer Westbrooka to będzie kolejna drużyna z zajebistą atmosferąbeverley w lakers.

Horton Tucker miał mega chujowy kontrakt dla LAL więc jak Beverley podpisany na krótko to dobry deal.beverley w lakers.
w drugą stronę horton tucker i stanley johnson.
żadnych picków.
na pierwszy rzut oka to sportowa przysługa dla lakers.
jednak beverley walczak, a utah idzie w remont kapitalny.
nie warto w takiej sytuacji trzymać gościa, ponieważ może przeszkadzać w ładnym przegrywaniu.
czekam na to co ugrają za donovana.
hehehe...Jak nie dojdzie do skutku transfer Westbrooka to będzie kolejna drużyna z zajebistą atmosferą![]()
Kolano mu rozjebał z tego co pamiętam i to w chamski sposób.hehehe...
obaj panowie mają ze sobą nie po drodze.
beverley chyba wysłał kiedyś westbrook'a na listę kontuzjowanych.
Oglądając wczorajszy mecz Francji z Niemcami to Utah dobrze wyjdzie na tej przebudowie.niechronione picki: 2025, 2027 i 2029.
prawo do zamiany wyborów: 2026 i 2028.
to jako uzupełnienie porannego wpisu.

Da się oglądać ten eurobasket? Jak to wypada w porównaniu do Nba? Żeby nie było jak ekstraklasa do LMDoncić już chyba wszedł w tryb niszczyciela, wczoraj 36 punktów ze szwabami, dzisiaj 47 z żabami![]()

Widziałem kilka meczów, głównie contenderów, plus naszych z żydkami i kazirodami to spoko mecze. Ja tam lubiłem zawsze reprezentacyjną koszykówkę, bardziej mnie wkurwiają ligowe rozgrywki w Europie, tam to jest rzeczywiście padaka w 80% spotkań.Da się oglądać ten eurobasket? Jak to wypada w porównaniu do Nba? Żeby nie było jak ekstraklasa do LM![]()
Danny w Utah się stara, żeby zostać królem picków w tym roku.Tak sobie patrzę składy i widzę, że Holmgren połamany i sezon ma z głowy, coś mi się widzi, że przez to Presti znowu będzie chciał tankować i iść po 1 w drafcie. SGA może się już nieźle wkurwić jak trzeci sezon z rzędu wymyślą mu kontuzję byle odsunąć od meczów żeby czasem OKC za dużo wygranych nie zaliczyła.
Ciekawe co tam się teraz odpierdoli, jest od chuja tych pików, kolejny rok wstrzymywania rozwoju SGA to już niefajnie dla takiego talentu, jak zamierzają tankować to powinni go gdzieś puścić i niech budują skład na tych 19/20 latkach.