NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

Mieli -2 pkt to trafiony osobisty :pudziaonicbyniedao: I tak widać, że źle nabił obręcz i dużo farta w całej akcji, że piłka wróciła do niego.
Wiem, dlatego napisałem, że specjalnie nie trafił.

Knicks mieli +9 na 44 sekundy do końca, tak to tylko oni mogli oddać, ewentualnie Sacramento :mjsmile:

Dużo farta w tym wszystkim, ale historyczny występ Luki, szkoda, że skład papy i węgla biega z nim na parkiecie.

mam pytanie do historyków
Czy Shaq ciągnął za kudły lakersów 2000-2003 czy to był Kobe czy jeden bez drugiego by sobie nie poradził?
I czy Shaq jakby zapierdalał na treningi to byłby GOATem?

Czy Shaq ciągnął za kudły lakersów 2000-2003 czy to był Kobe czy jeden bez drugiego by sobie nie poradził?
Kobe bez shaqa 3 mistrzostwa.
Shaq gdyby zapierdalal z taka masa to by kontuzje go wyjebały…

Kobas był wtedy młody, ale sam Shaq mógłby nie zgarnąć three-peatu, jednak to O’Neal był wtedy liderem drużyny, 3x MVP finałów i najlepszym graczem w lidze.
Ja wtedy jeszcze nie oglądałem NBA, trzeba by zobaczyć mecze i samemu wyciągnąć wnioski, ale Lakers to mam :gdzie:

1672424414643.png

Hawks 121
Lakers 130

-Trae Young!
-Co?
-Ty kurwo mała!

Mimo, że nie przepadam za Lakers, to trzeba docenić Pape James'a :awesome:

Za mały jest na dużą ligę. Kontuzja w 1 max 2 sezonie i dopiero po dobrej kuracji sterydowej będzie mógł grać na tym poziomie.
jak go widziałem to jebany patyczak
Lepiej że teraz będzie wybierany, a nie np w latach 90, jakby jakiś rodman się na niego rzucił:mjsmile:
Shaq przy jego warunkach ważył z 30 kilo więcej, a ten Victor powinien z minimum 15 kilo dorzucić

Panowie,ale skreślać typa bo jest chudy to na tym poziomie niepoważne
to znaczy ja jestem świeżakiem jeśli chodzi o oglądanie enbijej
Ale typ wygląda gorzej niż Fundora
Nie wiem czy w koszykówce też tak jest, ale w większości sportów nawet największy technik bez siły nie zdziała za dużo
A jak dorzuci płaszcz mięśniowy to na pewno nie będzie taki szybki

Rzut na dogrywke, równie pojebany co u Luki. Dobre akcje ostanio w tym NBA :awesome:
na moje to sędziowie pozwolili żeby ten wieczór trwał w najlepsze.

I Warriors - Hawks też wiadro emocji. Klay 50+
1978.
wtedy ostatni raz odnotowano wieczór z występami na 70+ i 50+

13 z 15 punktów w dogrywce zdobył donovan mitchell.
42 z 83 punktów w drugiej połowie rzucił mitchell.

nasz bohater miał przy okazji zapisane 8 zbiórek i 11 asyst (wyrównany rekord kariery).
71 punktów i te 11 podań daje mu udział w 99 punktach drużyny.
to drugi wynik w historii ligi.
lepszy był tylko wilt w swoim słynnym meczu na 100 pkt.

Back