Jawor
Bellator Featherweight
Gość to przekozak i prawdziwy nadludź wg tradycyjnychwzorców
I tak zginąłby przy pierwszych próbach oblężenia jakiegoś zamku, bo do by innego zrobił oprócz przeskoczenia muru..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gość to przekozak i prawdziwy nadludź wg tradycyjnychwzorców

Zażądałby azylu politycznego, a w nocy otworzył bramyI tak zginąłby przy pierwszych próbach oblężenia jakiegoś zamku, bo do by innego zrobił oprócz przeskoczenia muru..![]()

Raczej chodziło mi o to, że On byłby władcą zamku lub armii oblegającej a nie gościem od latania po murze. Prosty opis z Wikipedii:I tak zginąłby przy pierwszych próbach oblężenia jakiegoś zamku, bo do by innego zrobił oprócz przeskoczenia muru..![]()
Zażądałby azylu politycznego, a w nocy otworzył bramy![]()
Raczej chodziło mi o to, że On byłby władcą zamku lub armii oblegającej a nie gościem od latania po murze. Prosty opis z Wikipedii:
Gość ma wszelkie cechy fizyczne i charakterologiczne:![]()
Rasa panów – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.m.wikipedia.org
![]()
Armand Duplantis – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.m.wikipedia.org

Ale on był właściwie podludziem. Ten jedyny jak i inne jano siki.To jedyny Janosik
Macho bajkopisarz sam najmocniej wierzył w tworzone co rusz nowe legendy.Żywa legenda!
Steven jest nielichym mitomanem i totalnym narcyzem. Znam i uwielbiam większość jego bajek, które funkcjonują w przestrzeni publicznej. To jak twierdził, że nie da się go "udusić" chwytem po czym zrobił pod siebie, jak uciekał przed Van damme'em, jak kręcił filmy w Polsce i wiele, wiele innych ;-)Ale on był właściwie podludziem. Ten jedyny jak i inne jano siki.
Macho bajkopisarz sam najmocniej wierzył w tworzone co rusz nowe legendy.
Wiesz że klasyfikuje Chucka Norrisa na 2/3 miejscu jako najlepszego fightera wśród najbardziej znanych aktorów. Seagal byłby może 3 od końca o ile liznął trochę Judo, co nie jest do końca wiadome.
O tak, wszystkie znasz! Wszystko wiesz i wiele, wiele więcej!Steven jest nielichym mitomanem i totalnym narcyzem. Znam i uwielbiam większość jego bajek, które funkcjonują w przestrzeni publicznej. To jak twierdził, że nie da się go "udusić" chwytem po czym zrobił pod siebie, jak uciekał przed Van damme'em, jak kręcił filmy w Polsce i wiele, wiele innych ;-)

Oj, teraz chłopczyk przeczytał? ;-) Wyjątkowo, ci odpowiem ;-) Znam je z You Tube'a i z książek poświęconych popkulturze -- polskich i angielskojęzycznych. Historię o Van Dammie opowiadał sam Stallone, kilkukrotnie, bo działo się to w jego chacie.O tak, wszystkie znasz! Wszystko wiesz i wiele, wiele więcej!
I opowiedzieli Ci to koledzy konserwatyści-ukryci-homoseksualiści z Konfederacji kiedy piłeś z nimi wódkę!
![]()
koledzy konserwatyści-ukryci-homoseksualiści z Konfederacji kiedy piłeś z nimi wódkę!

Może znajdziesz tu jakiegoś innego, chętnego, samca... życzę ci powodzenia ;-)
Jeżyce czekająNie zesraj się, pajacuOj, teraz chłopczyk przeczytał? ;-) Wyjątkowo, ci odpowiem ;-) Znam je z You Tube'a i z książek poświęconych popkulturze -- polskich i angielskojęzycznych. Historię o Van Dammie opowiadał sam Stallone, kilkukrotnie, bo działo się to w jego chacie.
Andżejku, ty masz ze sobą jakiś problem i to poważny -- kolekcjonujesz jakieś fragmenty, strzępy moich wypowiedzi które pojawiły się na przestrzeni lat, potem miesza się to w twojej chorej, zbiedzonej, głowie i wyskakujesz z żalami jak baba, która nie miała chłopa od lat. Przykro mi, że kiedyś uraziłem twoich ulubieńców polityków, "konserwatystów", którym byś tyłek wycałował i za których wskoczył w ogień.
Ciągle wracasz do swoich obsesji, nawiązujesz do nich w tematach zupełnie niezwiązanych. Ale to da się leczyć ;-)
Nie wiem, czemu mnie stalkujesz, ale ja wolę kobiety. Może znajdziesz tu jakiegoś innego, chętnego, samca... życzę ci powodzenia ;-)

Mitoman pokroju Drzewa
Oh, nie!Jeżyce czekają

Ja zapraszamOh, nie!
Ale karty użył!
Jak ja się po tym podniosę?
![]()

Jesteś równie elokwentny jak twoi idole ;-) Kiedyś znajdziesz tego jedynego, wierzę w to ;-) Tymczasem wrzuć mnie w ignora, jak ja ciebie, i poświęć energię na bardziej perspektywicznych kandydatów ;-)Nie zesraj się, pajacu
Miałeś się nie zesrać, pajacu.Jesteś równie elokwentny jak twoi idole ;-) Kiedyś znajdziesz tego jedynego, wierzę w to ;-) Tymczasem wrzuć mnie w ignora, jak ja ciebie, i poświęć energię na bardziej perspektywicznych kandydatów ;-)
Za późno, Andżejku, bo była przedpołudniowa wizyta w toalecie. Ty naprawdę poszukaj specjalisty, skoro w kręgu twoich zainteresowań są moje defekacje. To już wyjątkowo niepokojące ;-)Miałeś się nie zesrać, pajacu.
;-)Za późno, Andżejku, bo była przedpołudniowa wizyta w toalecie. Ty naprawdę poszukaj specjalisty, skoro w kręgu twoich zainteresowań są moje defekacje. To już wyjątkowo niepokojące ;-)
Anżej, bo ty już kiedyś chyba zwiedzałeś mojego wora...Mitoman pokroju Drzewa
Oh, nie!
Ale karty użył!
Jak ja się po tym podniosę?
![]()