Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ratuj się kto może!Wpadlem tylko przywitać się staropolskim "Szczęść Boże"
Mati, widać po mnie?
View attachment 86516
Jaka tępa dzida w ogóle. Trzyma Pana Brauna, szarpie jego rękę, nie chce go puścić, a potem pierdoli, że jak można kobietę atakować xDMati, widać po mnie?
View attachment 86516
Wywaliło serwer :-D:-DZrzutka.pl: Zbieraj na co chcesz. Za darmo. Bez prowizji. | zrzutka.pl
Na Zrzutka.pl zbierzesz pieniądze na co tylko chcesz. Szybko i prosto. Zero opłat i prowizji. Wypłacasz kiedy chcesz. Spróbuj teraz!zrzutka.pl
Ja pierdole xD
View attachment 86476
Idealny moment, żeby założyć ten temat. 12.12.23 w Polsce odzyskano demokracje
Szymuś płakał, że jednym z zarzutów dla Brauna będzie naruszenie nietykalności cielesnej a w sądzie wyjdzie, że ta tępa dzida naruszyła nietykalność posłaJaka tępa dzida w ogóle. Trzyma Pana Brauna, szarpie jego rękę, nie chce go puścić, a potem pierdoli, że jak można kobietę atakować xD
Już prawie zebraliZrzutka.pl: Zbieraj na co chcesz. Za darmo. Bez prowizji. | zrzutka.pl
Na Zrzutka.pl zbierzesz pieniądze na co tylko chcesz. Szybko i prosto. Zero opłat i prowizji. Wypłacasz kiedy chcesz. Spróbuj teraz!zrzutka.pl
Ja pierdole xD
Pożar w burdeluCo on tam zgasil bo dopiero do chaty wrpocilem?
Żydów zgasił, żydów, jak petówCo on tam zgasil bo dopiero do chaty wrpocilem?