szplin
Vale Tudo Open
@wszyscy szybko, @klocuniek swoje zdjęcie wrzucił
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@wszyscy szybko, @klocuniek swoje zdjęcie wrzucił
skoro Ty to już dawno zrobiłeś:@wszyscy szybko, @klocuniek swoje zdjęcie wrzucił
Tej, że akurat papę kładłem i się opaliłem, to nie znaczy, że musisz wrzucać ten filmik, na którym źle wypadłem - murzyńsko
Oczywiście.Oczywiście ten temat ma jednego bohatera, ale myślę, że dla tego młodzieńca również i tu znajdzie się miejsce:View attachment 87160
Zobaczyli poruszenie w narodzie i lamusom dupy pękły.Suck it bitches
![]()
Zwrot ws. zbiórek dla Grzegorza Brauna. Wydano komunikat
Choć w zeszłym tygodniu zbiórki na rzecz Grzegorza Brauna zostały zablokowane, portal zrzutka.pl przekazał, że środki, które do momentu zablokowania zostały zebrane, trafią na konto posła Konfederacji. Nigdy nie stajemy się właścicielem środków już zgromadzonych na rachunkach płatniczych jej...www.polsatnews.pl
JEST PROŚBA Bracia z cohoneswstawi mi ktoś mp3 z tego?
Fajnie, że nam wytłumaczyłes co oznacza to 1,4 mln
To dla tych co lubią dużo czytać...Fajnie, że nam wytłumaczyłes co oznacza to 1,4 mln
Ja sam ze 100 tysięcy wyświetleń zrobiłem w weekend
Ja sam ze 100 tysięcy wyświetleń zrobiłem w weekend![]()
mencem pokazał już jakim jest typowym szczurem
wyszedł z niego zwykły konformista jak przyszło co do czego. coś czuję, że jemu bliżej do wylotu z partii niż braunowi.mencem pokazał już jakim jest typowym szczurem
teraz to on się nadaje co najwyżej do lewicywyszedł z niego zwykły konformista jak przyszło co do czego. coś czuję, że jemu bliżej do wylotu z partii niż braunowi.
50% pensji to tylko z 3 miesięcy, a pół roku to nie dostanie diety poselskiejObcięli mu 50% pensji na pół roku, a ten zgarnął ponad 200k.
Tak się robi interesy dziwki![]()
50% pensji to tylko z 3 miesięcy, a pół roku to nie dostanie diety poselskiej![]()
Czyli wyszło jeszcze korzystniej dla Brauna... niż pisał kolega
Pewnie was to chuj obchodzi, ale i tak wstawię.
Cajrowski o Braunie.