Nadludzie

Czy jakiś nasz bijok zdobędzie się kiedyś na jakikolwiek gest po wygranej? Zyskali by tym dużo więcej niż tym gównem którym zalewają socjale.
Poatan otworzył instytut dla dzieci gdzie za darmo mogą pobierać lekcje walki i angielskiego a także korzystać z komputerów w świetlicy, Charles już dawno miał swój klub walki dla biednych dzieci z faveli. Mogliby się połączyć to byłoby coś :tellmemore:

Wykryto poprzez dna, że Piastowie są potomkami plemienia Piktów z Szkocji, którzy wcześniej pogonili Rzymian z Anglii...
:antonio:

Czyli to my skopaliśmy dupę zarówno imperium rzymskiemu jak i imperium otomańskiemu.

To pewnie była woda zabarwiana piwem
a piwa pewnie małe.

Mnie też szokowała liczba piw które burgery twierdziły że są w stanie wypić dopóki nie zobaczyłem co piją: promile przez pół i małe puszki.

22 piwa po 0,33 to trochę ponad ~7 litrów, czyli ~14 piw półlitrowych, a teraz urealniając 5 "męskich" promili na "amerykańskie" 2,5 (połowa dla ułatwienia rachunku) to ~7 piw męskich.

a piwa pewnie małe.

Mnie też szokowała liczba piw które burgery twierdziły że są w stanie wypić dopóki nie zobaczyłem co piją: promile przez pół i małe puszki.

22 piwa po 0,33 to trochę ponad ~7 litrów, czyli ~14 piw półlitrowych, a teraz urealniając 5 "męskich" promili na "amerykańskie" 2,5 (połowa dla ułatwienia rachunku) to ~7 piw męskich.
A co to jest 7 piw? :matt:

Najlepsze co się przytrafiło polskiej scenie politycznej od czasów Korwina w prime :beczka:
mocarne ma to zdjęcie, jak główny boss z Metal Gear Solid czy coś

prime.JPG

zabukowałem co by ukraińca w polityce piekła pizda

Back