Jeff
UFC Featherweight
Bardzo chętnie, to bliżej koncertu możemy się zgadaćMoże uda się spiknąć, bo też się nad tym zastanawiam![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo chętnie, to bliżej koncertu możemy się zgadaćMoże uda się spiknąć, bo też się nad tym zastanawiam![]()

Uwielbiam sobie przypominać ten koncert co jakiś czas. Legendarny wpierdol.
Uwielbiam sobie przypominać ten koncert co jakiś czas. Legendarny wpierdol.
Zawsze jak Majk wjezdza z pyskiem, to bym rozwalił chalupe
Nie jest jakim wielkim fanem AD ( ani ich fanow, troche przygłupy ograniczone), i chyba dlatego najbardziej lubie płyty z Perłą, szczegolnie Acidofilia

Patton mistrz. Ja mam ostatnio fazę na Tomahawk oraz na General Patton vs The X-ecutioners. Mam nadzieję, że ściągną tego pojeba do Polski z jakimkolwiek projektem. Przyznam jednak, że Mr. Bungle bym najchętniej zobaczył na żywo. Po Dead Cross w 2018 czuję duży niedosyt.
Nie jest jakim wielkim fanem AD ( ani ich fanow, troche przygłupy ograniczone), i chyba dlatego najbardziej lubie płyty z Perłą, szczegolnie Acidofilia
Cały zespół ma bekeNajlepszy Patton, to jest Mondo Cane śpiewający po włosku![]()
Pamiętam jak byłem na koncercie Acid z kumplami z osiedla w 2007/2008. Piękny wieczór mimo, że nigdy fanem Acid nie byłem i raczej już nie zostanę.

Ogólnie czerwiec pod kątem koncertowym jest przepakowany. Nie mam pojęcia jak to wszystko ma na siebie zarobić. Mystic, Impact, Summer Punch, do tego masa mniejszych koncertów. Przykładowo dla mnie absurdem jest występ Trivium w Gdańsku w B90 22.06. Przecież oni powinni zagrać na Mystic. Nie wiem jak im się kalkuluje ten osobny koncert.Kuuuurwa alexisonfire grajo w Polsce w tym roku ale na summer punch'u... jednodniowy wjazd 450 pln, do tego w terminie z dupy. Ehh zawsze piach w oczy, jakby nie mogli jak cywilizowana kapela pierdolnąć gdzieś koncertu w jakiejś piwnicy u mirka.![]()
Zapomniałeś jeszcze o Lost GenerationOgólnie czerwiec pod kątem koncertowym jest przepakowany. Nie mam pojęcia jak to wszystko ma na siebie zarobić. Mystic, Impact, Summer Punch, do tego masa mniejszych koncertów. Przykładowo dla mnie absurdem jest występ Trivium w Gdańsku w B90 22.06. Przecież oni powinni zagrać na Mystic. Nie wiem jak im się kalkuluje ten osobny koncert.

Fakt. Przecież to też jest czerwiec.Zapomniałeś jeszcze o Lost Generation![]()

Kusi mnie ta impreza. Dirkschneidera z setem "Balls to The Wall" bym bardzo chętnie posłuchał. Reszta rozpiski też jest cholernie dobra jak na taką imprezę. Myślę, że się zdecyduję bliżej lata.Hells bells w Szczecinie kogoś interesuje? Ja się wybieram, bo w końcu coś w regionie się dzieje.
Oczywiście, bilet już kupiony. Do Szczecina mam rzut beretem.Hells bells w Szczecinie kogoś interesuje? Ja się wybieram, bo w końcu coś w regionie się dzieje.
Ja tydzień temu byłem w Progresji na Napalm Death, Whiplash, Varukers i Dopelord.Byłem wczoraj na zestawie Mayhem + Marduk + Immolation. Gdańskie B90 wypełnione pod korek. Na start 30-minutowa kolejka do wejścia. Powiem tak: zajebiście, ale za krótko. 40 minut Immolation, 50 minut Marduk to zdecydowanie za mało. Immolation też zapowiedziało ze sceny, że wrócą latem do Polski. Mayhem bdb. Dobra mielonka to była.
Powrót Immolation ma jak najbardziej sens, bo w tym roku wychodzi nowa płyta, więc trasa musi byćByłem wczoraj na zestawie Mayhem + Marduk + Immolation. Gdańskie B90 wypełnione pod korek. Na start 30-minutowa kolejka do wejścia. Powiem tak: zajebiście, ale za krótko. 40 minut Immolation, 50 minut Marduk to zdecydowanie za mało. Immolation też zapowiedziało ze sceny, że wrócą latem do Polski. Mayhem bdb. Dobra mielonka to była.

Jak dorzucą jeszcze Lamb of God i Death Angel to ja jestem ukontentowany.View attachment 141951
Dobry zespół. Z tym, Godsmackiem i Slipknotem junior zapowiada się dojebany czwartek u Owsiaka.
Jest możliwe chociaż na powrót Accept bym się nie nastawiał - mało kto z zagranicy tam wraca. Lamb of God by naprawdę dobrze siadło.Wiem, że budżetowo owsiakfest nie stoi jak za dawnych lat, ale myślę, że powyższe zespoły są jak najbardziej osiągalne cenowo.
Ja na ten Accept zwróciłem uwagę, bo w 2024 mieliśmy powroty chociażby Guano Apes i Clawfinger. Jednak jest to oczywiście moje myślenie życzeniowe.Jest możliwe chociaż na powrót Accept bym się nie nastawiał - mało kto z zagranicy tam wraca. Lamb of God by naprawdę dobrze siadło.
W Estonii jest festiwal który zaczyna się dzień po Owsiaku więc pewnie kilka nazw stamtąd dojdzie do lineup, bo logistycznie dobrze się zgrywają.