Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja byłem w tym roku 4 raz, po raz pierwszy byłem na 3 dni i powiem jedno - trzeci dzień to coś pięknego. Za rok ponownie 3 dni!Audioriver, festiwal muzyki elektronicznej w Płocku. Ja byłem pierwszy raz z kumplem na próbę tylko na piątek. Lokalizacja mega, rozpiska mega na światowym poziomie. Cały płocki rynek tętnił muzyką, co kilka kroków stanowisko dj'skie z inną muzą. Ogólnie klimat niesamowity i za rok mam zamiar wrócić na dłużej
Elo elo , odświeżam jakże zacny temat - do biegania tudzież innych aktywności polecam tego pana @kapusta jak audioriver ? Xd
To mysmy się widzieli na scenie burn, nie ? Co leżałem z dwoma pannami na poduszce nescafe? Co mi dałeś wspaniały prezent?Przeczytałem kiedyś, miałem odpisać i jakoś wyleciało z głowy. Dziś jak napisałeś w HP przypomniało mi się że miałem odpisać
Audio jak zwykle piękne, pierwsza niedziela i zdecydowanie lepiej niż się spodziewałem. Mimo że na trzeźwo to bawiłem się bardzo dobrze. Choć pogoda była masakra i widać było że ludzi niesamowicie te 2 dni wymęczyły. Wczoraj kupiłem bilety na przyszły rok.
Dokładnie na początek w sobotę. Oj nie taki wspaniały ale i tak było nieźleTo mysmy się widzieli na scenie burn, nie ? Co leżałem z dwoma pannami na poduszce nescafe? Co mi dałeś wspaniały prezent?
Ja o 23 tego dnia zawinalem do hotelu, a dzień trzeci był ... MegaDokładnie na początek w sobotę. Oj nie taki wspaniały ale i tak było nieźle
Już tylko 7 miesięcy
\
Ale mi się przypomniało, jeszcze na kasecie Hard Techno Vol.3 to mam :D, stara techniawka.
okładka kasety
Dance/Eurotrance, tech/hard trance ma wyższy BPM jak w poniższym przykładzieTo bardziej tech/hard trance jest. Techno jest mniej melodyczne
Dance/Eurotrance, tech/hard trance ma wyższy BPM jak w poniższym przykładzie