Dijaz
Bellator Welterweight
Elegancko. Jeśli lubisz uplift, to bardzo polecam stare komplacje Matta Darey, np. Euphoria. Pewnie maja że 20 lat, ale masz tam same sztosy.Znam oczywiście.
Z wyżej wymienionych Jorn'a i Faraonów widziałem na żywo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Elegancko. Jeśli lubisz uplift, to bardzo polecam stare komplacje Matta Darey, np. Euphoria. Pewnie maja że 20 lat, ale masz tam same sztosy.Znam oczywiście.
Z wyżej wymienionych Jorn'a i Faraonów widziałem na żywo
Dużo mam czasu w robocie na słuchanie to leci wszystko.Elegancko. Jeśli lubisz uplift, to bardzo polecam stare komplacje Matta Darey, np. Euphoria. Pewnie maja że 20 lat, ale masz tam same sztosy.
O, dzięki za pamięć. Przyjrze się temu. Jutro pykam muzę w sheratonie@szplin @Leto i reszta ludzi od miksowania. Jak chcecie podkręcić trochę rozpoznawalność to w grze pubg online znowu zrobili event z dj'em Alanem Walkerem. Typ gra dance czy co to za typ muzy, wrzucił nowy kawałek i zaprasza do miksowania.
Pubg online gra jakieś 200 tysięcy graczy codziennie, w tym takie sławy jak choćby Messi, który miał kilka miesięcy temu swój event.
Także tego. Jakbym siedział w muzyce to bym sobie dorobił w bardzo prosty sposób wyświetleń i fanów. Miks kawałka, do tego filmik z akcjami z gry i pozamiatane, bo wrzucasz na YT i oznaczasz pubg. Za chwilę masz szturm fanów.
PUBG MOBILE Ã Alan Walker Cover Contest
WHO IS THE HERO? YOU ARE THE HERO!PUBG MOBILE Ã Alan Walkerwww.pubgmobile.com