Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak już tak ogarniacie poproszę jakiś lekki DeepHouse/TropicalHouse nadający się do słuchania w tle w pracy. Coś pokroju
Elektronika? Coś tam znam, coś tam lubię. Zacznę od industrialnego techno:
To nie jest muzyka, to patologia muzyczna, jak disco polo Poza tym - te klimaty to słuchali obecni trzydziestolatkowie.Tutaj najstarsi mają po maks 40 lat, więc wiksę dobrze pamiętają.
Wtedy baardzo dużo ludzi słuchało składanek z energy2000 i ekwadoru
To nie jest muzyka, to patologia muzyczna, jak disco polo Poza tym - te klimaty to słuchali obecni trzydziestolatkowie.
Czterdziestolatkowie, słuchający muzy elektronicznej, słuchali raczej Prodigy, Laibacha, Aphex Twina,Autechre, a nawet Kraftwerków i tym podobnych.
Oczywiście - gusta są różne. Te wymienione to raczej trudniejsza muza, dla trochę bardziej wymagającego słuchacza.
A żeby onaocznić, jak bardzo złożony jest ten temat, zapodam i polską elektronikę z lat 80':
Marek Biliński - Ucieczka z Tropiku
Polska elektronika eksperymentalna z lat 90', Wieloryb:
Polska elektronika, po roku 2000:
Polska elektronika współcześnie, rewelacyjni i grający na żywo Łąki Łan:
A teraz już nie polska, ale równie odjechana (uwaga, grana najczęściej na 7!) Shpongle:
Plus na koniec coś do długich sesji terapeutycznych z kobietą, równie rewelacyjni Carbon Based Lifeforms:
Tylko że to jest nudne jak flaki z olejem, ja mówiłem o tanecznej muzce elektronicznej ze stopą co ćwierć nutę .
Jam ktoś mówi że taka muzyka jest prostacka itp, to polecam posłuchać wspóczesnego trance. W pizdę barw i efektòw . Wyprodukowć taką piosenkę to sztuka.
Prostacka, moje ziomki od syntezatorów w kilka minut takie disco polo robią, bo to jest nudne i proste, bo stopa co ćwierćnutę, kilka efektów i parę podkręceń...
To dobrze, że nie będziesz, skoro twierdzisz, że to skomplikowane było - jeszcze bym przez przypadek uwierzył...Siedziałeś choć jeden dzień przy syntezatorach? Czy tylko "tańce" przy "nowoczesnej muzyce elektronicznej"?Widzę że nie masz o tym bladego pojęcia, więc nie będę dyskutował.
To dobrze, że nie będziesz, skoro twierdzisz, że to skomplikowane było - jeszcze bym przez przypadek uwierzył...Siedziałeś choć jeden dzień przy syntezatorach? Czy tylko "tańce" przy "nowoczesnej muzyce elektronicznej"?
Tak, siedziałem i pracuje z ludzmi z branży muzycznej, więc w tym temacie mnie nie zagniesz.
Jeden z lepszych:
Oczywiście na audio się melduję, pozdrawiamByłem w zeszłym roku na występie Solomuna na Audioriver. Chyba jeden z najbardziej wyczekiwanych artystów ale dużo osób było zawiedzinych.
A Audioriver już za 4 miesiące