Mundial 2014 - komentarze do meczy

Ehh co za chujnia.. Czy nie może być tak jak 4 lata temu, dwie ulubione drużyny w finale :(

Pewno by sie dalo, a jesli nie wygrac to przynajmniej powalczyc. Ale jak ma sie trenera bez jajek to sie nie ma co dziwic :).

ALE BUKI DZISIAJ BEDA SWIETOWAC!!!

CHIIII CHIIIIIII LEEEEEE LEEEEEEEE CHILE CHILE!!! #SPIEWARAZEMZESZPAKIEM

ale kurwa dzis sie jaram, haha, dobry dzien.

wygrać się nie da, ale żeby w pizde od każdego zebrać? jeszcze im australia dojebie, a del boske pewnie torresa do boju pośle haha.

gdzie jest villa, koke, mata do wuja. :-)

Pewno by sie dalo, a jesli nie wygrac to przynajmniej powalczyc. Ale jak ma sie trenera bez jajek to sie nie ma co dziwic :).

smieszny jestes, ten trener ugral z nimi ms i me ,a z realem wygral lm ,wiec chyba pomyliles sie za ta ocena

wypalenie materialu i tyle, kazdego mistrza to czeka :)

baju dobry kibic, co runde zmienia komu kibicuje, Holandia po 2 rundach zapewnila sobie awans to juz jest jej wielkim fanem :D. No ale przyzwyczajony bo co roku musi komus w lidze mistrzow kibicowac jak ManU odpada ;).

Dlaczego w ogóle Hiszpania tak pierdoli? Aż taki regres formy zaliczyli?

Euro 2008 i 2012 niepokonani, mundial 2010 wygrany. Co się z nimi dzieje, przecież jeszcze 2 lata temu wydawało się że sa nie do pokonania.

ale gdzie jestem fanem, ja nie rozumiem waszych teorii. napisalem na kogo licze przed mistrzostwami, jak mozna w ogole pisac, ze jest sie 'kibicem' jakiejs reprezentacji. przewinac sobie strony i wtedy ogarnac, jarac sie nie moge grac RvP? niech gosciu mi wroci w takiej formie do klubu i bedzie cudownie. to, ze doceniam gre niektorych druzyn i sie jaram nie znaczy, ze jestem jakims wielkim kibicem przeciez, no ludzie. :)

Holandia juz awans, na wyjebce, Robin nawet nie zagra, wystarczy remis fajny.

jesli Hiszpania miala kiedykolwiek serducho i potrafia powalczyc to zrobia to teraz.

wypalenie materialu i tyle, kazdego mistrza to czeka :)

zychal, tez kilka stron temu o tym pisałem, ale od tego jest rola trenera, żeby do tego nie dopuścić, ale on uparcie brnął w ciemną dupę i powoływał piłkarzy za zasługi, a nie tych formie (kurwa gdzie jest Gabi ?!) więc teraz niech spija śmietankę. Sfinks już żyje w swoim świecie i poieram to co napisał sw

Bo z taka forma jak wtedy prezentowali to byli (moze nie 2 lata temu ale 4-6). Teraz glowny trzon reprezentacji niestety nie moze odnalezc swojej formy, a jak juz wspominalem bezjajeczny trener boi sie zaryzykowac i wystawic odmieniony sklad. Podobna sytuacja byla z Francja na mistrzostwach swiata w 2002 roku.

nie tyle co odmieniony, a odmlodzony. wstawilby glodnych gry, a nie zerowe formy zawodnikow z fcb ktorych kurczowo sie trzyma. :v

az sobie cofnalem pare stron, w sumie to kibicowania procz Anglikom i Niemcom to nie widzialem co pisalem juz w pierwszych postach tutaj. kto nie zachwyca sie gra Holandii na tych mistrzostwach to po prostu sie nie zna. Hiszpani nie lubie wiec wpierdol od kogokolwiek sobie zycze, a bede spiewal dziwne hymny z Darkiem, haha.

PONDRO sw, JBJ KROL. lold

Zmeczenie materialu i wypalenie. To samo stalo sie z Liverpoolem w latach 80-tych. Grali tym samym skladem praktycznie przez kilka lat i z poczatkiem lat 90-tych skonczyl sie Liverpool. Wogóle od sezonu 75/76 do sezonu 89/90 przegrali tylko 5 razy mistrzostwo:-)

ej, nie wierze, bylem pewien, ze jestes jednym z 'walczacych' o Alexa razem z o%towanym i Mojso, dwoch najwiekszych szwedzkich rycerzy. jak za JBJ'em to chuj, masz fory!

Koke wchodzi, Del Bosque posluchal moich rad i hymnow.

Jak Costa nie strzela po takich podaniach jak te od Iniesty to jak oni chcą strzelić 3 bramki?

I powiedzcie, że Villa by tego nie strzelilil, nie wiem jak kolo, który im wygrał ostatnie mistrzostwa, nie gra

Nie dorzuciłem ani jednego komenatarza w temacie od poczatku mistrzostw, ale czas to zmienic xD

Australia z dzisiejszą formą z meczu z Holandią rucha Hiszpanie i Ci z zerowym dorobkiem ptk jadą do domu.

Back