Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
List gończy w Kanadzie, będą ściągać go do pierdla prosto z bramek lotniskaO ile o Binkowskim można jeszcze mówić poważnie to na długo on przyjechał do Polski? I w ogóle po co? O ile oczywiście w Kanadzie nie splajtował na amen i nie ma do czego wracać?![]()
On nie ma nic oprócz zasiłku tam, z którego mu pewnie potrącają na alimenty. A podobno kurator chce go znów wsadzić. Tu ma ludzi, którzy mu "pomagają". Cichy zrobił zbiórkę, to ludzie mu wpłacili 4 koła xdO ile o Binkowskim można jeszcze mówić poważnie to na długo on przyjechał do Polski? I w ogóle po co? O ile oczywiście w Kanadzie nie splajtował na amen i nie ma do czego wracać?![]()
Ja od dawna mam w niego wywalone. Po głupiej akcji z dziadziem monterem podczas jego wywiadu i burackim zaczepianiem laski z chłopakiem na lotnisku, to dla mnie może być real menelem albo menelem-stażystą w serialach detektywistycznych.No cóż, Binkowski długo był poza mainstreamem w tym kraju to trochę minie zanim znudzi się jego anturaż menela-ćpuna ciężko i niesprawidliwie doświadczonego przez życie na obczyźnie. Niech na szybko jakąś biografię wyda, albo coś. Inaczej skończy jak Janczyk (wkrótce) albo Sypniewski (RIP); ludzie w końcu będą mieli wyjebane po czterdziestym apelu zwykłych meneli o kolejną szansę od losu.
plus kasa ze streamówOn nie ma nic oprócz zasiłku tam, z którego mu pewnie potrącają na alimenty. A podobno kurator chce go znów wsadzić. Tu ma ludzi, którzy mu "pomagają". Cichy zrobił zbiórkę, to ludzie mu wpłacili 4 koła xd
Są filmy na YT ?Ja od dawna mam w niego wywalone. Po głupiej akcji z dziadziem monterem podczas jego wywiadu i burackim zaczepianiem laski z chłopakiem na lotnisku, to dla mnie może być real menelem albo menelem-stażystą w serialach detektywistycznych.
O monterze było nawet głośno, a ten drugi to był chyba jakiś stream i raczej tego nie znajde. Zaczepianie co prawda może i za dużo powiedziane, ale sytuacja była taka że szła laska z typem i binio z jakimś waflem coś gadali w jej kierunku, a binio powiedział do ziomka, że jak typ bedzie sapał to dostanie. Powiedziałbym że oni nawet nie słyszeli tych zaczepek ale intencje były wyraźne. Kiedyś mi to utkwiło w pamięci, jeszcze chyba przed aferą końską.Są filmy na YT ?
To nie oglądaj.Promowanie typa który zaatakował Ferrariego maczetą, powinno się skończyć tak samo jak zakontraktowanie udziału Słowika - anulowaniem gali. Wstyd.
To nie oglądaj.
Dla mnie to idiotyzm w czystej postaci no ale co poradzę, ani na tym nie zarabiam ani nie dokładam, jest sporo innych person bardziej rozpoznawalnych których możnaby wziąć zamiast niego.Nie będę, a lubiłem to uniwersum. Moim zdaniem zaprószenie typa który się promuje na usiłowaniu zabójstwa i robienie z tego jego wizytówki to przekroczenie granicy, której nie jestem w stanie przełknąć, a wybaczałem MMA VIP wiele, bo lubię to odklejone uniwersum
Monter, to ten. A tego drugiego nie znam.

Chłopina próbuje zaistnieć jak tylko może. Dla niego to lepiej niż tyranie na zmywaku czy co on tam robi na wyspach.Ten cały Sonic myśli że jest jakimś kurwa celebryta
Funfel Miklasza i Soroki i chyba z jednego miasta.
On akurat jest wykładowcą filologii na uniwersytecie w NorwichChłopina próbuje zaistnieć jak tylko może. Dla niego to lepiej niż tyranie na zmywaku czy co on tam robi na wyspach.

ja oglądam ale nie płacęNie będę, a lubiłem to uniwersum. Moim zdaniem zaprószenie typa który się promuje na usiłowaniu zabójstwa i robienie z tego jego wizytówki to przekroczenie granicy, której nie jestem w stanie przełknąć, a wybaczałem MMA VIP wiele, bo lubię to odklejone uniwersum
Oraz Miśka z Nadarzyna gangstera który wolał sprzedać kumpli by zniszczyć przestępczość w PolsceMMA VIP jedyna organizacja freakfight nie umoczona w rosyjskich konszachtach - postawiona na 100% polskim kapitale, promująca pozytywne wartości - np. Rycha Szczenę, który przestał pić i rozpoczął nowe życie jako sportowiec.